Deși ziua de 1mai nu mai are aceeași semnificație pe care o avea cum 30 de ani,bucuria unei zile libere  s-a păstrat în timp. Ba chiar putem spune că se amplifică din ce în ce mai mult, an de an. Acest fapt se datorează stresului zilnic, orelor suplimentare de la serviciu cauzate de dorința de a reuși pe plan profesional, dorință din ce în ce mai accentuată. Iar weekend-urile și zilele libere sunt un răgaz binevenit, pentru a ne încărca bateriile pentru săptămâna care urmează. Anul acesta de 1 mai, vom avea practic o scurtă vacanță. Iar vacanțele vin la pachet cu cadouri și bucurii.

daMes vă pregătește o surpriză, așa cum meritați! Soarele cald și natura renăscută sunt meritele voastre, căci ați zâmbit frumos spre cer. Iar reducere de 30 % la toate produsele daMes este ca un curcubeu ce completează acest peisaj de primăvară.

Nu uitați, doar in perioada 27-30 aprilie produsele sunt reduse cu 30%! Adică 30 % mai multe bucurii și economii pentru vacanța de weekend.

Alegeți produsele preferate din noua colecție daMes, colecție ce îmbină eleganța, exclusivismul și confortul, garantând o prezență uimitoare.

Completați cele mai colorate ținute de sezon, pe care  le găsiți aici   http://blog.dames.ro/new-spring-colours/ cu ținutele preferate!

Vă reamintim că daMes este singurul magazin online care modifică hainele pe măsurile dorite! Nu ratați ocazia de a vă reînprospăta garderoba cu florile preferate, direct pe ținutele de sezon!

pareri