Pentru a găsi cele mai bune surse de inspirație pentru stilul tău vestimentar, am făcut un top 10 bloggerițe de fashion care pot deveni o reală sursă de inspirație și recomandări.

Carmen Negoiță – http://www.carmennegoita.com/

Untitled-7

Carmen Negoiță este blogger de fashion și mamă a doi copii, o fată și un băiat. Carmen scrie pe blog despre trenduri din lumea modei, evenimente, frumusețe, mâncare sănătoasă și destinații pentru călătorii.

Andreea Smarandache și Sânzâiana Maria Iacob – http://www.blackwhitestyle.ro/

2

O brunetă și o blondă scriu despre noutățile din lumea modei pe blogul Black&White. Aici vei găsi articole despre ce se mai poartă, locuri unde te poți distra, produse, idei de frumusețe și tips & tricks.

Alina Ceușan – http://alinaceusan.net/

3

Alina Ceușan se descrie astfel: „a student, a life-lover, a blogger” și scrie pe blog despre: fashion, diferite trucuri de frumusețe, idei de ținute, viață sănătoasă și idei pentru călătorii. Desigur, nu lipsesc nici recomandările de evenimente din Cluj, oraș din care este autoarea.

Ioana Chișu – 4

„I like to be a free spirit. Some don’t like that, but that’s the way I am”, așa se prezintă  Ioana pe blogul Fashion Spot. Ioana prezintă outfituri pentru diverse stiluri, trucuri și idei despre înfrumusețare.

Ioana Grama            – http://ioanagrama.ro/

5

Ioana Grama se descrie „ca fiind o persoana simplă, sociabilă, glumeață, cu un suflet mare. Iubesc animalele, călătoriile, fotografia, makeup-ul și ca toate celelalte fete, iubesc hainele”. Pe blogul Rise&Shine găsești articole despre lifestyle, beauty și make-up.

Caterina Rățoi, Andreea Scarlat – http://www.iasifashionstreet.com/

6

Iasi Fashion Street este un blog de fashion administrat de cele două prietene: Caterina și Andreea. Ieșencele noastre publică „fotografii ale street style-ului ieșean, fotografii de personal style, reportaje de stil cu ieșeni, tendințe ale sezonului, propuneri de ținute și articole vestimentare”. De curând, ne-au surprins cu live reporting de la Festivalul Modei de la Milano. They know style, girl!

Andreea Chirilă – http://www.sayrouge.com/

7

Say Rouge este un blog scris de Andreea Chirilă. Andreea are 23 de ani, este din Iași, scrie despre fashion și se descrie ca fiind „fashion and art lover, literature and movies passionate & addicted to vintage stuff”.

Daniela Macsim – http://www.tendinteinmoda.com

8

Fashion.Shopping.Gossip este un blog scris de Daniela Macsim, unde se discută teme despre „ultimele tendințe, propunerile designerilor, stilul celebrităților, apariții în revistele internaționale, surse de inspirație și sfaturi utile pentru fiecare persoană interesată și pasionată de acest domeniu.”

Alexandra Moldovan – http://thefashioncreed.com/

9

The Fashion Creed este spațiul virtual al Alexandrei Moldovan unde se scrie despre modă, ținute perfecte, make-up și călătorii.

Emanuela Pohrib – http://www.emasworld.ro/about/

LogoEmasworld

Emanuela Pohrib se descrie ca fiind „o persoana deschisă, prietenoasă, cu un suflet mare. Nu m-aș sătura niciodată să citesc despre modă și să experimentez ținute noi”. Pe blogul Ema’s World găsim informații despre fashion, trucuri de frumusețe, sănătate, călătorii și bucătărie.

Aceasta este lista noastră. Lista ta care este? Ce bloggerițe de fashion urmărești?

pareri