Sărbătorile au trecut, vacanţa a luat sfârşit dar noi încă ne bucurăm de clipele frumoase petrecute alături de cei dragi. Revederile cu colegii de serviciu sau de şcoală au acum un alt subiect de actualitate. Amintirile de Crăciun, cadourile de sub brad şi gândurile bune pentru 2015 sunt condimentate cu aspectele mondene.

O mică bârfă nu strică. Mai ales dacă este şi pozitivă. Astfel am aruncat un ochi în curtea vecinului şi am surprins vedetele strălucind în rochiile purtate de Revelion. Dacă şi-au ales bine sau nu ţinutele, vă lăsăm pe voi să decideţi.

La categoria vedete internaţionale s-a remarcat artista FERGIE de la Black Eyed Peas, care a strălucit în 4 ținute fabuloase, la show-ul lui Dick Clark- Naturally New Years Rockin ‘ Eve. Cu bun gust  și îndrăzneală artista și-a făcut apariția într-un stil cu totul deosebit.

Rochia verde smarald semnată Charbel Zoe Couture, a fost cea mai apreciată. Liniile geometrice inscripționate pe un fundal nude au creat iluzia optică a unei siluete de sirenă și bineînțeles, a făcut multe valuri.

poza1

Combinația dintre business și clubbing a fost perfect redată de rochia scurtă jumătate sacou negru clasic, jumătate material futurist metalic.  Rochia face parte din secţiunea #‎TheSmoking semnată Jean Paul Gaultier pentru primăvara lui 2015.

poza2fergie

Pentru primul single solo din ultimii 6 ani, Fergie a ales un kimono multicolor care a făcut megasenzaţie.

poza3fergie

Iar pentru închiderea serii solista a ales o rochie în trend, animal print, de lungime medie.

poza4fergie

 

La acelaşi show incendiar s-au mai remarcat Taylor Swift , Iggy Azalea şi Idina Menzel.

idina-menzel-435taylor-swift-best-dressed-new-years-gty

sursa foto: pinterest.com

 

pareri