De ce să stai în casă când afară e primăvară? Deși vremea se anunță tot capricioasă, soarele cald de aprilie ne invită să ne răsfățăm în parc, cu înghețată și prieteni dragi. Iar cum minivacanța de 1 mai ne-a rezervat voie bună și mult timp liber, eu zic să profitați de această ocazie ca să vă reîncărcați bateriile pentru zilele de lucru ce vor urma. O ieșire din oraș, o mini excursie, ar fi ideală!

gethumb

Vă sfătuiesc să vă pregătiți garderoba din timp, căci joi, după ce clopoțelul sună de sfârșit de program, să vă luați bagajele și să porniți direct la drum! Astfel, vineri dimineață puteți savura cafeaua, odihniți, în celălalt capăt al țării. Nu cred că vă doriți să stați jumătate de zi, în fața rafturilor, în imposibilitatea de a lua o decizie de ultim moment, în timp ce prietenii vă așteaptă cu motorul pornit. Într-un final, e posibil să luați ce vă vine la mână și să constatați la destinație că nu aveți nimic potrivit pentru locație. Nu mai pierdeți timpul! Aruncați un ochi în șifonier, alegeți ținuta preferată și nu uitați să purtați ceva nou! În acest sens vă recomand să adăugați în wishlist, din timp, produsele preferate daMes! Doar în perioada 27-30 aprilie cele mai vândute produse au reducere de 30%! Da, dacă veți comanda pe 27 aprilie cu siguranță veți primi produsul în timp util, pentru vacanța de 1mai! Bineînțeles, dacă nu există super complicații!

Pentru o plimbare la malul mării, vă recomandăm topurile elegante, fără mâneci, din voal sau șifon, care pot fi purtate atât la fustă cât și la pantaloni! Culorile vii vă vor înveseli ziua!

Top-crem-asimetric,-cu-slit-la-spateFusta-rosie-cu-volan-talie

Fusta maxi din voal, Fusta-maxi-din-voal-cu-imprimeu-floralcu imprimeu floral cheamă din toate culorile sale vara și vacanța! Vizitați magazinul online www.dames.ro pentru a alege bluza ce va completa această ținută diafană.

Nu uitați, seara este încă răcoare. Pentru a păstra tonul vesel de peste zi și pentru a vă proteja de frig, alegeți sacoul cu imprimeu roz, floral. Este o alegere vestimentară potrivită pentru sezon și poate fi purtat în orice moment al zilei, cu orice ocazie!

Sacou-clasic-cu-imprimeu-floral

Dacă plecați spre munte, o pereche de pantaloni lejeri este tot ce aveți nevoie! În culoarea kaki, ușor elastici, pantalonii daMes sunt extrem de comozi și se potrivesc de minune cu peisajul!Pantaloni-de-dama,-lungi-kaki

Acum, că aveți garderoba pregătită, vă dorim vacanță plăcută! Bucurați-vă de 30 %  mai mult timp liber și 30% reducere la produsele selecționate!

pareri