Da, da! Ați auzit bine! daMes vă pregătește supriza verii! Doar în perioada 12-15 iunie, adică de vineri până luni, toate produsele sunt la jumătate de preț!

Pentru că nouă ne place foarte mult colecția de vară, am decis să o facem mai accesibilă la portofel, dar mai mult de atât, să vă dăm posibilitatea să cumpărați mai multe produse preferate! Și nu am redus doar colecția de vară, ci toate produsele de pe site! Acum nu trebuie să mai stați pe gânduri și să vă gândiți ce rochie să alegeți, căci le veți avea pe amândouă! La prețul “întreg” pe care îl avea produsul ieri, azi aveți unul similar, cadou! Sau puteți combina atât de multe produse, la un preț minim!

Pentru o ținută casual, combină fusta din jacquard cu topul negru cu volan! Ușor elastică, pe corp, fusta modelează frumos corpul. Modelul pepit o face ideală pentru o zi la birou sau o seară în oraș. Iar topul din țesătura glamour, fără mâneci și cu croială care accentuează talia completează perfect o ținută de seară.

Ținută de zi sau de seară, doar cu 67,5 lei !

  FUSTA-DIN-JACQUARD,-PEPIT1TOP-NEGRU,-CU-VOLAN

 Pentru plimbarea de duminică, vă propunem o ținută de doar 50 lei !

Combinația dintre fusta cloș cu aspect metalizat și bluza elegantă din voal este perfectă pentru o plimbare în natură. Estompează veselia imprimeului de pe fustă cu simplitatea bluzei turcoaz, ușor transparentă. Fără mâneci, bluza este chic și răcoroasă!

Fusta-cu-fir-metalicBLUZA-CU-SUPRAPUNERE-TURCOAZ

Combină și bucură-te de toate produsele la jumătate de preț!

Intră pe site și descoperă bucuria reducerilor! Cu doar 60 lei , acum poți avea rochia în contrast alb-negru, care amintește de uniforma de școlăriță

ROCHIE-ALB-CU-NEGRU-CU-CUREA

sau o ținută creată din fusta marsala și bluza albă, asimetrică! Ambele, la doar 75 lei!

Fusta-clos-marsalaBluza-alba,-asimterica,-fara-maneci

Tu, câte combinații poți crea la 60 lei ?

pareri