Pe principiul că mai bine să ai de unde alege decât să te prindă vremea pe nepregătite, sau orice alt eveniment inopinant, atunci când pleci în vacanță îți pui în bagaj tot dulapul. Anul acesta însă ne propunem să le demonstrăm bărbaților că și femeile pot fi eficiente. Evident, eficient înseamnă să ai cu tine tot ce îți trebuie și să ocupe spațiul cât mai puțin !

Astfel, lista de bagaj de vacanță, dacă plecăm la mare, arată în felul următor :

  1. Hainele- în funcție de cât durează vacanța. O ținută, maxim 2 pe zi. Jumătate de zi stai la plajă, deci vei avea nevoie doar de costumul de baie și hainele cu care ajungi până acolo. Nu trebui să-ți lipsească tricourile din bumbac, albe sau colorate. Maiourile sunt cele mai potrivite pentru această vacanță. Alege de la daMes maiourile albe, simple sau cu fundițe , care pot fi asortate perfect la fuste dar și la pantaloni scurți. Create din vâscoză și doar 3 % elastan, îți oferă flexibilitatea și comoditatea de care ai nevoie, lăsând pielea să respire natural.

MAIOU-CU-IMPRIMEU-FLORALMAIOU-ALB

MAIOU-ALB-CU-FUNDITE

Nu uita de cele 2 rochii preferate și de pantalonii scurți. Gândește-te de acasă cum le combini, evitând astfel supraîncărcarea bajelor!

  1. Accesorii – nu prea multe, dar suficiente. Alege brățările și cerceii pe care îi poți asorta la 2-3 ținute. Deja ai lăsat liber un buzunar din rucsac, dar mai mult , ai scăzut timpul de pregătire pentru ieșirile în oraș. Un nou accesoriu de nelipsit în bagaj este stickul de selfie. E accesoriu, nu ?
  2. Produse de îngrijire- pe lângă creme de protecție solară nu uita uleiurile de hidratare, trusa de machiaj și parfumul preferat. Nu încărca bagajul cu alte produse pe care doar e posibil să le folosești. Mai mult de atât, optează pentru produsele în ambalaj mic- adunate, îți îngreunează foarte tare bagajul.
  3. Încălțămintea – papucei de plajă, sandale și o pereche de teniși. Nu, chiar nu ai nevoie de pantofii cu toc! Bine, dacă insiști, poți ascunde și o pereche de pantofi, dar să fie cu platformă, și nu din lac! Să fie veseli și încadrați în peisaj!
  4. Ah, prosoapele de plajă! Aranjează-le deja în geanta aia imensă de plajă pe care ți-ai pregătit-o, alături de un pareo, pălăria de plajă și o carte cu happy end. Pune și prosoapele lui și geanta o poți duce deja la mașină!

Ce mai lipsește din bagaj? Lasă-ne un comentariu și hai să completăm lista împreună! Nu uitați că trebuie să fim … eficiente!

pareri