Ziua Internațională a Femeii s-a stabilit pe 8 martie, într-un context de emancipare a femeii, după Primul Război Mondial. Astăzi, mai mult comercial decât simbolic, ziua de 8 martie este închinată femeilor dragi din viața noastră. Cadouri, răsfăț, atenție maximă, toată grija noastră pentru mame, iubite, colege și prietene.  Iar oamenii de marketing vin cu cele mai bune idei pentru a celebra cum se cuvine această zi specială.

În acest context comercial, daMes vine cu o propunere inedită pentru un cadou de 8 martie. Brâul mărțișor  îmbină plăcut simbolistica cu moda. Unul din elementele de bază ale portului tradițional românesc,brâul este un accesoriu chic, pe care trebuie să-l ai în aces sezon , primăvară-vară 2015!

brau3brau4

Cureaua clasică este astfel reinterpretată și poate fi înlocuită foarte ușor de o eșarfă, sau în cazul nostru cu un brâu. Pe lângă scopul practic, căci subțiază talia, da culoare ținutei și pune în evidență bustul, acest accesoriu are și o semnificație importantă în credința populară . Astfel, fiind purtat de preoți în timpul slujbei, brâul este un semn duhovnicesc și reprezintă adunarea noastră interioară în rugăciunea minții și a inimii.

Ne amintește de brâul lui Isis , devenind astfel un simbol al eternității, căci bucla infinitului revine mereu în același punct simbolizând forța nesecată a vieții.

Oferă-i un cadou de neprețuit unei femei dragi din viața ta. Brâul mărțișor este o alegere perfectă, căci îmbină utilul cu frumosul, realizând echilibrul necesar între trup și suflet.

 

Citește aici  despre reducerile și campaniile de 1-8 martie!

 

pareri