Cum, nu aţi auzit încă? Primăvara vine la daMes cu 50 % mai multe bucurii! Adică aveţi reducere 50 % la toate produsele. Adică cu aceeaşi sumă destinată garderobei tale poţi cumpăra acum de două ori mai mult! Adică aţi înţeles voi : vă faceţi comode şi după ce v-aţi imaginat cât de bine vă stă în rochiile din colecţia nouă, daţi click pe trimite comanda”.

Şi pentru că perioada de reduceri este între  27 şi 31 martie ai timp până vineri să cercetezi oferta şi să alegi ce îţi place mai mult! Evident, prietena cea mai bună vrea să te ajute să te decizi dacă cumperi rochia lungă sau scurtă. Dar tu, ştii că le poţi avea pe amândouă, căci preţul este senzaţional!

daMes  vă recomandă marsala, culoarea anului 2015 !

Adaugă in wishlist fusta cloş, midi, deasupra genunchiului care îţi va da un aer poem, de primăvară.

Fusta-clos-marsala

Combină fusta cu un top peplum, cu dantelă, evident nergu-marsala. Fără mâneci, topul este elegant şi perfect pentru un eveniment special.

Top-peplum-cu-dantela-marsala

Dacă vrei să dai un refresh în garderoba office, alege de aici,  iar pentru noua colecţie de primăvară-vară pregăteşte-ţi lista de aici.

Nu uita că toate produsele vor fi la jumătate de preţ în perioada 27-31martie! Iar dacă îţi faci griji în privinţa mărimii nepotrivite, îţi reamintim faptul că daMes este singurul magazin online care îţi modifică hainele pe măsura ta !

Spor la shopping şi cât mai multe bucurii duble!

pareri