Deși primăvara este cât se poate de capricioasă, reducerile de la daMes sunt ca soarele, bucurii mici și zâmbete în ploaie. Pentru că ne place să vă bucurăm cu orice chip, de data aceasta am încheiat un contract de colaborare cu Iepurașul de Paște. Acesta ne-a promis 30 % reducere la produsele preferate, în perioada 1-15 aprilie. Ca bonus, veți primi zile călduroase și însorite de sărbători!

Iar în zilele însorite de primăvară, jachetele groase sunt înlocuite cu succes cu sacourile de sezon! Aceasta piesă vestimentară, purtată în atâtea contexte, prezentă în atâtea garderobe și reinventată în mintea atâtor femei, a devenit obiectul vestimentar nelipsit din garderobe, piesa care completează orice ținută.

daMes vă oferă posibilitatea să alegeți sacoul potrivit pentru fiecare ocazie din viața voastră. Alege din produsele selectate cu 30% reducere, bulinele jucăușe sau clasicul elegant.

Sacou-cu-maneca-scurta,-bejSacou-cu-maneca-scurta,-grena

Modelul acesta de sacou, creat în două culori completează cu succes o ținută casual și se asortează perfect cu o rochie bej din Jacquard , cu model simplu , croită cu pliuri în talie . Ținuta comodă și elegantă, vă asigură un look de nota 10!

Rochie-bej-din-Jacquard

Pentru mai multă culoare, alege varianta verde a rochiei, care pune în evidență modelul geometric și pastelat. Rochie-Jacquard-verde

Iar dacă ești o fire veselă, alege bulinele jucăușe! Sunt în trend și reflectă personalitatea ta. Sacoul de culoare roz deschis,    Sacou-roz-cu-buline-negre-si-rever-negru  se potrivește de minune la o fustă simplă, colorată, Fusta-bej sau la o pereche de pantaloni clasici.Pantaloni-conici-visinii

Completează rochia simplă, neagră,  Rochie-neagra-cu-maneci-3-4-si-fermoarcu un blazer colorat. Blazer-turcoaz Să nu uităm cum ne influențează culorile stările de spirit!

Pentru lista completă a produselor preferate de Iepuraș, reduse cu 30 %, vizitează magazinul online.

Bucurii cât mai multe și un wishlist bogat!

pareri