Cui nu-i plac cadourile? De mici copii ne-am învățat să ni se acorde atenție în zilele speciale, și nu numai. Bucuria suprizei când desfaci funda de pe o cutie mică sau mare e inegalabilă! Mai mult de atât, bucuria celui care dăruiește este de neprețuit. Căutarea celui mai frumos cadou pentru cineva drag este uneori o bucurie mai mare decât cadoul în sine și o adevărată provocare.

De fiecare dată întrebarea este aceeași : care este cel mai frumos cadou ? Bineînțeles, cea mai ascunsă dorință a celui care primește! Dar ce facem atunci când nu cunoaștem foarte bine persoana, când nu știm care îi sunt pasiunile  și plăcerile ? Atunci ne vom mulțumi să facem cel mai potrivit cadou, chiar dacă nu va fi cel mai frumos. Cadourile ideale sunt cele care se încadrează în context, care vin la momentul potrivit și bineînțeles, sunt utile! Astfel, ce poate fi mai potrivit pentru o colegă de serviciu decât o haină pe care să o poarte la birou? Dacă ai mai alte idei, spune-ne și nouă. Până la o nouă inspirație, alege un cadou marca daMes, cu siguranță va fi apreciat!

Cămășile sunt nelipsite din garderoba office . Alege cămașa turcoaz și adaugă veselie cadoului și încredere celei care o va purta! O culoare îndrăzneață care oferă atitudine!

CAMASA-TURCOAZ-OFFICE

Alege altă cămașă aici 

Sacoul bej are o croială clasică și completează cu succes ținutele de vară. Oferă lejeritate și confort și eleganța necesară pentru o întâlnire de afaceri!

SACOU-CU-MANECA-SCURTA,-BEJ

Alege alt sacou aici  

Dacă îndrăznești să faci cadou o rochie și crezi că este perfectă pentru colega ta de birou, atunci nu ezita să alegi rochia în contrast alb-negru! Gulerul cuminte și nasturii eleganți fac din acest model unul potrivit pentru o zi la birou, indiferent de funcția ocupată!

ROCHIE-ALB-CU-NEGRU-CU-CUREA

Alege altă rochie, aici 

pareri