Ziua Îndrăgostiților este sărbătoarea dragostei. Iubim în fiecare zi cu aceeași intensitate și în fiecare zi îi arătăm persoanei dragi cât de mult o apreciem. Această zi specială este ziua în care sărbătorim acest sentiment frumos, un motiv în plus pentru a face declarații de dragoste și a oferi cadouri. Este o zi romantică din viața oricărui cuplu, zi pe care o petrec împreună, se răsfață unul pe celălalt cu bomboane de ciocolată, felicitări de dragoste și alte cadouri de Ziua Îndrăgostiților.

cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Legenda Sfântului Valentin

Am adoptat această sărbătoare și am luat-o ca atare, dar știm de unde a plecat această tradiție? Legenda spune că împăratul roman Claudiu al II-lea, un luptător îndârjit, și-a dedicat viața armatei și războaielor. Își dorea o armată puternică, dar a observat că majoritatea bărbaților romani nu doreau să meargă la luptă. Împăratul s-a gândit că bărbații preferă să rămână acasă cu soțiile și copiii, în loc să meargă la război. În consecință, pentru a-și crea o armată puternică, împăratul a interzis prin lege soldaților romani să se căsătorească.

cadouri de Ziua Îndrăgostițilorstânga: Claudius al II-lea; dreapta: Sfântul Valentin

Valentin, un preot creștin, credea că dreptul oamenilor de a se căsători este dat de Dumnezeu și niciun împărat nu putea să le ia acest drept. El a căsătorit cupluri în locuri secrete pentru a nu fi găsit de împărat. În final, Claudiu i-a descoperit nesupunerea și l-a arestat. Refuzând să renunțe la creștinism și să devină soldat, Valentin a fost condamnat la moarte. Până în ziua execuției el a trimis scrisori prietenilor și le-a semnat scriind “Adu-ți aminte de Valentin al tău”. Valentin a fost probabil executat pe 14 februarie 269 sau 270.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru tine

La noi, Sfântul Valentin nu se sărbătorește la scară largă și este un eveniment destul de controversat și criticat. Deși aveam o sărbătoare românească pentru a celebra dragostea, Ziua Sfântului Valentin a pătruns în România odată cu globalizarea. Noi nu vedem niciun motiv pentru care o ocazie de a sărbători dragostea este un motiv de criticat, așa că am pregătit pentru clientele noastre un motiv în plus de bucurie: fuste și bluze romantice.

cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților petrecută alături de partenerul de viață trebuie să fie una specială, plină de zâmbete, de culoare și de inimioare. Ți-am pregătit o colecție de peste 100 de articole imprimate digital perfecte de purtat la cina romantică sau la petrecerea tematică. Nu ne-am zgârcit cu florile, inimioarele, fluturașii, animăluțele pufoase, roșul și rozul; într-un cuvânt tot ce înseamnă Ziua Îndrăgostiților.

cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Articolele din această categorie se realizează exclusiv la comandă și pentru că este o ocazie specială, nu se percepe niciun fel de avans pentru acestea. Trebuie doar să îți alegi modelul preferat, mărimea care ți se potrivește și să îl adaugi în coș. Comanda îți va fi livrată în maximum 10 zile. Dacă nu găsești niciun model care să fie pe placul tău, trimite-ne o imagine pe care ai găsit-o tu și crezi că ar face senzație. Îți place ce cadouri de Ziua Îndrăgostiților ți-am pregătit?

cadouri de Ziua Îndrăgostiților

pareri