Ce camaşi purtăm vara asta? Deşi tendinţele nu se schimbă radical de la un sezon la altul, vara 2015 ne aduce în atenţie piese cu un look nou, menite să completeze siluetele sezonului, dar şi camaşi clasice, de bază în garderobele noastre.

Pentru mine, camaşa este cea mai versatilă piesă, putând fi atât sexy cât şi conservatoare. Felul în care pune silueta în valoare atunci când e croită pe tine nu poate fi egalată de niciun alt top.

Camaşa albă este prima în topul bluzelor pe care trebuie să le ai. Alege una simplă, de inspiraţie masculină, şi poart-o de dimineaţă până seară la o fustă creion sau cu o pereche de jeansi. Exprimă rigurozitate şi profesionalism atunci când e încheiată până sus şi emană sex appeal când e descheiată la primii nasturi şi are mânecile suflecate.

CAMASA-CU-MANECA-LUNGA,-ALBA,-OFFICECAMASA-CU-MANECA-LUNGA,-ALBA,-OFFICE2

Fie că preferi cămăşile masculine purtate cu mânecile suflecate sau alegi un look feminin cu un jabou din dantela, cămaâa albă nu a fost nicicând atât de versatila. O salopeta poate fi puţin cam casual, dar când îi adaugi o cămaşă albă, încheiată până la ultimul nasture, obţii o ţinută perfectă pentru un casual friday la birou. O pereche de jeansi skinny vor fi elevaţi la statutul de office wear
cu ajutorul unei cămăşi albe.

O cămaşă albă nu este rezervată doar orelor lungi petrecute la birou. Adaug-o în bagajul tău de vacanţă şi poart-o pe plajă în locul unui caftan. Alege una supradimensionată sau imprumut-o pe a iubitului.

Îţi place trendul monocrom? Atunci trebuie neapărat să ai o camaşă albă.

pareri