O ţinută perfectă nu este o ţinută creată din reguli standarde, sau piese standard:  pantofi, rochie şi sacou. Sau jeans, blazer şi cămaşă. Nu, în nici un caz. Nu există o regulă să ne spună că o ţinută este perfectă doar pentru că porţi ultimul model de rochie lansat pe piaţă. Ne amintim însă că există reguli  care să ne ajute să combinăm mai multe piese vestimentare, mai multe culori sau tipuri de material. Chiar şi aşa, dacă avem un outfit reuşit, să nu uităm că cel mai important este să-l accesorizăm cu …locaţia.  O ţinută devine perfectă doar purtată la locul potrivit, la momentul potrivit!

Sărbătorile pascale vin cu bucurii, cu pregătiri şi cozonaci, cu emoţii şi oameni dragi. După ce i-am pregătit pe cei de lângă noi de sărbătoare, cu siguranţă ne vine şi nouă rândul să ne gătim frumos.

Tradiţia adună familia în jurul mesei de Paşti iar prietenii şi oamenii dragi ne transmit gândurile bune de suflet. Iar noi emanăm energie pozitivă prin zâmbetele sincere şi suntem gazda perfectă.   Sau poate oaspeţii de seamă. Oricum ar fi, nu avem nici o grijă în privinţa ţinutei alese. E comodă, e de sezon, e în topul preferinţelor noastre iar culorile sunt senzaţionale. Doar ne bucurăm de magia sărbătorilor!

daMes vă propune două rochiţe, comode şi elegante, dar potrivite pentru un eveniment cu tradiţie. Alege rochia albă din ţesătură de Jacquard, cu imprimeuri florale în nuaţe de mov şi albastru sau rochia cu model simplu, geometric, în verde pastelat. Sunt rochii elegante,stilate iar lungimea deasupra genunchilor vă asigură comoditatea necesară.

Rochie-alba-cu-imprimeu-floralRochie-Jacquard-verde

Iar pentru că soarele călduros se lasă aşteptat, recomandăm să acoperiţi umerii cu un sacou. Cu buline, jucăuş şi vesel sau clasic, monocrom. Important este că vă ţine de cald şi vă completează ţinuta cu încredere!

Sacou-roz-cu-buline-negre-si-rever-negruBlazer-turcoaz

Sacou-roz-maneci-3-4Blazer-verde-petrol

Nu uitaţi că sărbătorile ne aduc şi multe bucurii de la Iepuraş iar până pe 15 aprilie bucuriile sunt cu 30 % mai multe! Află aici  care sunt produsele selecţionate în campanie.

600

Sărbători fericite şi bucuraţi-vă de reduceri!

pareri