Zilele caniculare te trimit cu gândul la plajă, la mare, la vacanță și relaxare. E adevărat, când soarele este prea fierbinte pentru noi, nu ne dorim decât un frappe pe un șezlong la briza mării. Parcă deja simți o ușoară adiere cum îți alintă părul. Dezamăgită însă, constați că e doar aerul condiționat de la birou. Ah, da, job-ul ! Dacă tot suntem nevoiți să mergem la birou, măcar să creăm o atmosferă plăcută, de sezon.

Decorul, hainele și mai ales atitudinea, te pot face să crezi că ultimele taskuri le-ai îndeplinit din alt peisaj. Aerul condiționat este briza mării, frappeul te răcorește mai mult datorită cuburilor de gheață extra iar noua rochie de la daMes este perfectă chiar și pentru restaurantul de la malul mării.

Ce purtăm vara la birou poate fi ușor de asortat și în timpul liber, dar asta nu înseamnă să venim în ținutele de plajă și la job. Cu puțin rafinament și imaginație, trebuie să păstrăm stilul office și regulile impuse de codul vestimentar.

Astfel, vă propunem rochiile albe pentru birou:

Comode, stilate, elegante și albe, rochiile fără mâneci de la daMes sunt perfecte pentru a fi purtate la birou, vara. Încadrate de un guler larg și de un tiv cu imprimeuri, modelul amintește de stilul Jackie Kennedy. Detaliile de tip Jacquard , nuanțele de mov și albastru sau pur și simplu albul imaculat dau personalitate și atitudine ținutei tale!

ROCHIE-ALBA-CU-IMPRIMEU-FLORALROCHIE-ALBA-DIN-JACQUARD-CU-BANDA-INFLORATA

Adaugă și culori, ca să te înveselească mai mult!

ROCHIE-LILA-CU-PLIURIROCHIE-ROZ-CU-VOLAN

De asemenea, fustele de vară pot fi colorate, vesele, cu imprimeuri, dar le poți purta la birou doar în combinație cu o cămașă uni, simplă, fără multe detalii. Păstrează tonul formal dacă jobul o impune prin fuste simple, office. În acest caz nu uita de accesorii: o brățară sau un colier de sezon te va înveseli și atmosfera în birou va fi alta !

Fusta-clos-scurta-cu-imprimeu-floralFusta-clos-marsala

pareri