Finalurile de an aduc cu ele statistici și bilanțuri care ne fac să ne reamintim momentele importante și să tragem linie. Pentru noi, anul 2015 a fost unul minunat pentru că v-am avut pe voi alături, iar preferințele voastre ne-au ajutat să creștem, dar și să lansăm tendințe noi împreună. Nu există mândrie și bucurie mai mari ca atunci când știm că mergeți la muncă îmbrăcate elegant într-un outfit Dames, că sunteți în centrul atenției la o petrecere datorită unei rochii cumpărate de la noi sau că pe site-ul nostru v-ați uitat împreună cu prietene care au ajuns să ne devină cliente.

 

De aceea, dorim să vă împărtășim și vouă care au fost cele zece produse care v-au plăcut cel mai mult și care v-au convins să vă reîmprospătați garderoba.

 

Sacou bleumarin

sacou-bleumarin-dama-a635

Rochie elegantă, turcoaz, cu dantelă

rochie_eleganta_turcoaz_cu_dantela

Cămașă neagră cu inserție transparentă

camasa_neagra

Trench imprimeu Aztec

trench-aztec-m235

 

Rochie alb-negru cu curea

rochie-alb-negru-a607

Palton vișiniu lung cu cordon în talie

palton_lana_doua_culori_2_a929

Rochie Jacquard verde

rochie_eleganta_a910_custom_

Palton gri cu pliuri

b110-palton_pliuri.1

Jachetă din bucle multicoloră

dames-detaliu-jacheta-multicolora-s132m

Rochie din Jacquard mov

PRO_0205

 

Ceea ce am observat și în mod categoric ne-a bucurat este faptul că piesele noi din colecția toamnă-iarnă au devenit preferatele voastre încă de la început și au reușit să vă convingă, așa cum produsele confirmate în colecțiile trecute vă încântă în continuare. Ne-a plăcut că în această toamnă v-au atras paltoanele noastre, atât cele scurte, cât și cele lungi, cu cordon în talie, care țin de cald și vă fac să ieșiți în evidență. De asemenea, am remarcat că rochiile elegante, în stil office, dar și cele din jacquard vi s-au pliat pe preferințe. Trenchul cu imprimeu aztec a fost mereu o vedetă a colecțiilor noastre și se pare că încă se menține în trend. Iar jacheta din bucle multicoloră, abia intrată în colecție, vă va înveseli ținutele, deoarece foarte multe dintre voi ați ales să îi faceți loc în dulap.

 

Ne dorim ca și în anul viitor să vă avem alături și împreună să stabilim noile trenduri.

pareri