Dacă te întrebai ce aduce nou Colecția de Toamnă – Iarnă daMes 2015, iată că a venit momentul să îți dezvăluim misterul. Prin urmare, te invităm să faci loc în garderoba ta noilor produse care te vor surprinde prin diversitate, printuri alb-negru, dar și culoare și croiuri pentru toate siluetele și vârstele. Ca să te convingem că e timpul să spui bun venit noilor modele vestimentare daMes, vrem să-ți prezentăm cinci motive pentru care considerăm că merităm să fim și în sezonul rece opțiunea ta în materie de vestimentație.

 

1. Varietatea produselor

Am lucrat din plin în lunile august și septembrie pentru a crea, atât pentru magazinul online, cât și pentru magazinele Selgros și Cora, unde găsești produsele noastre, o gamă variată de haine pentru femei. Astfel, am îmbunătățit considerabil gama de fuste și pantaloni pentru femei de pe site-ul www.dames.ro.

Dames-tinuta-casual

Dames-1255

 

2. O diversitate de printuri și texturi

În materie de printuri și texturi am ținut cont de trendurile actuale inspirate din moda anlilor ‘70, care se păstrează încă pe podiumuri. În noua colecție vei regăsi buline, imprimeuri florale și grafice, dar și uni-uri. Țesăturile au texturi care le dau „greutate” și care îți permit să porți aceeași rochie atât la birou, cât și mai târziu în oraș.

Dames-detaliu-fusta-S149

Dames-1631

 

3. Rochiile sunt la putere

Știi deja despre pasiunea noastră pentru rochii, ceea ce înseamnă că te va bucura nespus să descoperi că această categorie va fi și mai bogată din acest sezon. Rochiile sunt și anul acesta vedeta colecției noastre.

Rochie alba cu dungi negre

4. Linii office

Da, ești activă și mereu pe drumuri, iar noi vrem să îți facem viața mai ușoară, pentru că daMes înseamnă răspunsul la întrebarea „Cu ce mă îmbrac azi?”. Fuste drepte sau conice, rochii office și ușor de asortat, pantaloni și cămăși confortabile vor completa garderoba ta în fiecare zi din săptămână.

Dames-1274

5. Opțiuni pentru toate vârstele

Am publicat în urmă cu ceva timp un articol „Cum ne asortăm în funcție de vârstă?”, iar prin noile piese vestimentare din colecția curentă întârim ideea că trebuie să ții cont de acest aspect când îți alegi un obiect vestimentar. Și ca să îți facem alegerea mai ușoară, am introdus în colecția 2015 pantaloni, rochii și fuste care „nu au vârstă”. Depinde doar de tine cum le combini pentru a obține un outfit inspirat și care să te definească.

back-slider-dames3

 

Acestea fiind spuse, e rândul tău să ai cuvântul. Cum ți se par produsele din noua colecție?

Pentru curioși, am publicat câteva poze de la ședința foto pentru noua colecție toamnă-iarnă 2015. Poți vedea pozele pe pagina noastră de Facebook. 

pareri