daMes, brand 100% autohton de haine pentru femei, v-a pregătit o nouă surpriză. daMes, prezent în toată reţeaua Cora şi Selgros din ţară, singurul producător care îţi modifică hainele după silueta ta şi printre puţinele magazine online care oferă consultanţă de specialitate în momentul achiziţionării unui produs, vă oferă începând cu data de 7 mai, o ”Clipă de eleganţă”, prezentătă de Roxana Caraiman. Să nu credeţi însă că este vorba doar de o clipă, am pregatit o emisiune special pentru voi, o emisiune interactivă, în cadrul căreia vorbim cu diverşi specialişti de fashion, bloggeri, make-up artists sau hairdressers.

Rolul acestei emisiuni este de a ajuta clientele daMes în alegerea ţinutelor ideale. În primul rând ştim că vestimentaţia este responsăbilă în crearea primei impresii. Ea poate indica ocupaţia, poziţia socială, sau grija de propria persoană şi că diferenţa dintre ce se poartă şi ce ne avantajează, felul în care ne îmbrăcăm ne poate pune în evidenţă silueta şi să ascundă defectele sau poate funcţiona împotriva noastră.

Emisiunea abordează tendinţele din fashion, ce mai este la modă şi ce nu. De exemplu ştiaţi că anul acesta fustele mini nu mai sunt la modă? Locul lor a fost luat de fustele midi, un model de fustă feminin şi sofisticat.

În cele 15 minute vă prezentăm topul celor mai stilate vedete, le analizăm vestimentaţia, comentăm avantajele şi dezavantajele şi facem propriile noastre propuneri. Avem şi “Colţul specialistului ”, unde fetele de la iasifashionstreet.com , Caterina şi Andreea ne vorbesc despre moda străzii sau streetwear, cum să combini articolele vestimentare şi cum să îţi înnoieşti garderoba cu articole elegante. Va fi o emisiune plină de  tips&tricks, îţi sugerăm să urmăreşti emisiunea noastra.

daMes pune mare preţ pe fericirea voastră. Nimic nu e mai plăcut decât să ştim ca tu ţi-ai găsit ţinuta care te avantajează cel mai mult chiar la noi. În cadrul fiecărei emisiuni, avem pregatită şi o supriză pentru una dintre voi, clientele daMes. În rubrica “Transformarea” invităm o clientă pentru a-i oferi o Clipă de Eleganţă. Împreună cu experţii noştri vestimentari alegem ţinuta, îţi aranjăm o şedinţă de make-up şi hairstilyng profesionist.

Vă invităm să aflaţi mai multe informaţii, sfaturi, păreri, sugestii urmărind emisiunea noastră.

gethumb

pareri