Deşi tradiţia românească nu-l include şi pe Iepuraşul de Paşte, noi l-am adoptat repede şi cu bucurii. Doar acest pufos drăgălaş vine cu multe cadouri în perioada sărbătorilor pascale. Cum putem refuza un cadou? Mai ales că cele mai multe cadouri sunt vestimentare, căci aşa cum natura renaşte, trebuie să ne înnoim şi noi gândurile, planurile, dar mai ales garderoba.

Pentru că mai sunt câteva zile până să vopsim ouălele şi să facem cozonacii, am ales cele mai colorate ţinute daMes care să alunge norii de ploaie. Astfel, ne vom colora masa de sărbătoare dar şi sufletul curat.

În topul hainelor colorate avem fusta maxi din voal care practic este o chemare pentru vară! Dacă primăvara este pretenţioasă atunci să chemăm soarele fierbinte prin acest imprimeu vesel şi colorat, cu şliţuri de o parte şi de alta. Croiala este clasică, ceea ce o face să se potrivească oricărei siluete. Din acelaşi material regăseşti şi topul vesel. Decolteu rotund cu pliuri la baza gâtului îl face lejer şi elegant.

Fusta-maxi-din-voal-cu-imprimeu-floralTop-cu-imprimeu-floral

Tot din această categorie regăsim şi fusta cloş, scurtă, cu imprimeu floral. Bentiţa accentuează talia şi croiala îţi dau libertate de mişcare. Asorteaz-o cu bluze în culorile ce se regăsesc în imprimeu şi cu siguranţă vei obţine o ţinută de efect şi fără efort.

Fusta-clos-scurta-cu-imprimeu-floral

Cămaşa cu mâneci lungi şi imprimeu multicolor, floral, este potrivită pentru o zi la birou. Este veselă şi se potriveşte în orice ocazie.

Camasa-cu-maneci-lungi,-multicolora

Tu ce produse colorate mai poţi descoperi în magazinul http://www.dames.ro/ ?

Nu uita, în perioada 1-15 aprilie îţi poţi colora ţinuta de Paşte cu 30 % reducere! Ce mai aştepţi?

600

pareri