Cum să alegi corect marimea potrivită când cumperi online?

În ultimii ani plimbatul prin magazine pentru a găsi rochia sau sacoul cel mai frumos s-a mutat online, scutindu-ne de aglomerația specifică, timp pierdut sau chiar de supărarea că magazinul nu are mărimea noastră! De ce? Cumpărăturile online pe segmentul fashion sunt în creștere de la an la an, ceea ce înseamnă doar avantaje pentru tine. Este adevărat, shoppingul online are şi dezavantaje, precum faptul că nu simţi materialul sau nu poți proba produsul pentru a te asigura că îţi vine bine. Acest inconvenient este combătut de faptul că poţi returna produsul fără nici o grijă și mai mult poți cere live recomandări privind mărimile care ți se potrivesc! Mai multe informaţii despre politica de retur Dames, citește aici. Deocamdată, îți dezvăluim câteva trucuri care vă ajută să aflaţi mărimea potrivită pentru dumneavoastră.

 

În primul rând trebuie să ţineţi cont de faptul că deşi fiecare magazin are propriul ghid de măsurare, sunt câteva reguli generale de respectat, mai ales când produsul este făcut la comandă.

1. Nu vă luaţi măsura singure! Din cauza mişcărilor pe care le veţi face în timpul măsurătorii e posibil să greşiţi acel centimentru care face diferenţa dintre un produs ”care îți vine bine” şi un produs ”care îți vine perfect”.

2. Poziţia corpului trebuie să fie foarte corectă, de aceea e bine să nu vă mişcaţi ci doar să staţi drept şi să aveţi încredere în persoana care vă măsoară.

3. Folosiţi un metru de croitorie şi nu o ruletă sau alte materiale improvizate.

4. Valabil pentru persoana care va măsura, nu strângeţi metru pe corp! Doar ţineţi un deget între cele două părţi ale metrului.

Felicitări! Acum ştiţi cum trebuie să vă luaţi corect măsurile!

 

Acum să descoperim şi ce parte a corpului trebuie măsurată! marime 2

 

Bustul : mărimea se consideră corectă la 2,5 cm sub mânecă.

Talia: se măsoară mijlocul dvs., pe partea cea mai îngustă.

Şoldul : Măsuraţi şoldul la 20 cm diferenţă faţă de talie.

Braţul : Este importantă mărimea bicepsului. Acolo unde braţul este mai gros.

Mâna : Este importantă pentru stabilirea lungimii corecte a mânecii. Se măsoară pe interior, de la axilă până la încheietura mâinii.

Piciorul: Este important pentru stabilirea lungimii corecte a pantalonilor. Se măsoară pe interior, de la îmbinare până la pantof.

 

http://www.dames.ro/informatii-utile/ghidul-marimilor–1.html

 

Alegând mărimea corectă, shoppingul online a rămas doar cu sute de avantaje!

pareri