Ai obosit stând în faţa dulapului întrebându-te cu ce să te îmbraci? Dacă eşti deja plictisită de noile ponturi despre ce se poartă în această toamnă/iarnă, nu te agita, există câteva aspecte pe care le poţi îmbunătăţi, pentru a oferi garderobei tale un “lifting” şi de a reduce timpul necesar pregătirii pentru serviciu. Cheia constă, după cum sugerează şi echipa Dames, în atenţia cu care se face shopping.

     Noi suntem de părere că ar trebui să petreci timpul alegând piesele potrivite, acele articole vestimentare care te pun cel mai bine în evidenţă, un outfit potrivit şi longeviv. În acest fel, look-ul tău va fi în ton cu sezonul, în acelaşi timp vei avea o garderoba variată care te va ţine ocupată pentru mulţi ani de acum înainte. Dar să aflăm ce stă la baza acestui sfat.

     În acest sezon, piesele cheie de care aveţi nevoie pentru o ţinută elegantă la birou include o fustă creion , pardesiu şi pantaloni pana. Articolele de care trebuie să scapi? Cele vechi, pătate, tricouri şi bluze. Toate acestea sunt uşor de înlocuit şi acceptabile ca preţ, pentru că nimeni nu vrea să vadă o bluză decolorată şi demodată.

     Inspiră-te din colecţia noua DAMES, colecţie care transpune ultimele tendinţe din modă în piese vestimentare croite cu eleganţă şi stil pentru ca tu să te simţi bine la birou.

[tribulant_slideshow gallery_id="3"]

 

pareri