Gata, au trecut sărbătorile de Crăciun și mai ai la dispoziție doar patru zile pentru a decide cu ce te îmbraci la Revelionul 2016. Fie că vei merge la o petrecere în oraș, fie că vei sărbători trecerea dintre ani acasă, sigur vei dori să porți o ținută în care să te simți bine și să strălucești.

Cum alegi în ce să te îmbraci în noaptea dintre ani? Ca să-ți ușurăm căutarea, îți propunem să ții cont de următoarele:

  • Locația

Dacă petrecerea este într-un restaurant, pub sau un club, optează pentru un outfit glamour, strălucitor, cu paiete, accesorii, pantofi cu toc. Cam tot ce îți trebuie ca să ieși în evidență din mulțime. Unele restaurante organizează petreceri tematice, astfel că ar trebui să ții cont și de acest aspect în alegerea ținutei. Nu ai vrea să apari într-o rochie cu paiete la o petrecere din vestul sălbatic. Dacă îți petreci Revelionul la munte, într-o cabană, încearcă o ținută comodă deux piece. Eventual, discută cu ceilalți membri ai grupului dress codul petrecerii voastre.

tinuta_revelion

  • Tendințe

Marile case de modă au stabilit deja câteva linii clare pentru primăvara anului 2016. Între acestea se numără imprimeurile geometrice ample, imprimeurile florale, pastelurile și volane. Dacă găsești deja o piesă vestimentară în tendințe, o poți integra cu succes în ținuta de Revelion.

Sursa foto: http://www.popsugar.com/

Sursa foto: http://www.popsugar.com/

  • Ceva nou, ceva vechi

Tradiția spune că în noaptea dintre ani e bine să porți ceva nou pentru un plus de noroc. Îți asumi vreun risc să încalci această superstiție? Dacă ai un buget mic, dar totuși vrei să porți ceva nou, recomandarea noastră este să urmărești hainele la reducere sau să îți creezi o ținută cu ce ai prin dulap plus un accesoriu nou, de exemplu. Clasica little Black Dress va face minuni dacă e combinată cu accesorii strălucitoare și o pereche de pantofi colorați.

rochie-little-black-dress

  • Lungimea rochiei

Ei, bine, lungimea rochiei trebuie aleasă în strânsă legătură cu locația. Vestea bună este că poți opta pentru o rochie lungă chiar dacă petrecerea are loc la o cabană la munte. În acest caz, îți poți face o ținută dintr-o rochie de lână și o vestă cu blăniță.

Cam acestea ar fi principalele patru recomandări pe care ți le facem pentru alegerea unei ținute în care să te simți bine la petrecerea de Revelion.

Tu de ce mai ții cont în alegerea unei ținute festive? Lasă-ne un comentariu.

pareri