Unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața noastră se păstrează cu mult drag în suflet, în cutiuța de amintiri și în albumul de fotografii! Dacă la o nuntă nu ești mireasă sau domnișoară de onoare, nașă sau alt invitat de seamă, atunci va trebui să respecți câteva reguli în ceea ce privește ținuta aleasă.poza 2Ca simplu invitat trebui să ții cont de dresscode-ul impus de acest eveniment special. Știm, o ținută elegantă, comodă și pe care o adori, este prima variantă de pe listă când îți pui întrebarea clasică “dar eu cu ce mă îmbrac? “ Totuși, fie că ne place sau nu, din respect pentru prietenii noștri care se căsătoresc, trebuie să respectăm stilul vestimentar impus de eveniment. Iar dacă ținuta ta preferată pentru un astfel de eveniment este comodă, elegantă și potrivită, vei fi cea mai fericită. Dacă însă trebuie să-ți schimbi opțiunea, nu te întrista: regulile nu sunt chiar atât de stricte!

Poți opta pentru o varietate de modele și culori iar cel mai simplu, pentru a te încadra în peisaj e mai bine să subliniem ce să nu porți la o nuntă, ca simplu invitat!

Regula numărul 1, subînțeleasă oarecum: nu te îmbrăca în alb! Albul este culoarea miresei. Nici în crem, ivory și alte nuanțe! Chiar dacă rochia ta nu aduce sub nici un fel cu rochia de mireasă, tot trebuie să te răzgândești.

  1. Interesează-te de locație și dacă nunta are o temă. Dacă este o nuntă de zi, într-o frumoasă grădină de vară, nu te îmbrăca într-o rochie lungă, neagră. Opțiunea este însă perfectă dacă nunta are loc la un restaurant elegant în oraș.

daMes îți propune în acest sens rochia elegantă, neagră, din dantelă.

Rochie-neagra-cu-dantela-si-voal

  1. Pentru a nu risca să creezi un stil casual, fără să-ți dai seama, evită pantalonii! Îi purtăm zi de zi, la birou sau la întâlniri, iar un eveniment ca o nuntă este ocazia perfectă să fii feminină fără ei!
  2. Nu eclipsa mireasa prin machiaj și coafură! Deși stilul tău este unul extravagant, invitații nu trebuie să te caute pe tine cu privirea. În centrul atenției vor fi mereu mirele și mireasa.
  3. Uită de hainele preferate de club! Deși topul este negru, cu paiete, potrivit pentru o petrecere de seară, nu este potrivit pentru o nuntă, care este un eveniment formal și elegant.

Completăm lista cu îndemnul să nu exagerați. Fiți doamne elegante, feminine și senzuale. Sexualitatea transmisă prin hainele mult prea sexy, mulate, sau care descoperă foarte mult pielea nu își au locul la un astfel de eveniment!

O petrecere frumoasă vă dorim și inspirație cît cuprinde pentru o ținută reușită!

pareri