Se spune că prima impresie contează, ultima durează, dar şi aceasta este generată de prima. Lucrul valabil în fiecare zi, dar mai mult de atât, lucrul care contează în mediul business. Aspectul exterior, este atât de important pentru că reprezintă primul strat al identificării sociale. În mediu formal cum este cel de afaceri succesul constă în atitudine, competenţă, abilităţi de comunicare şi un aspect ireproşabil.

Din păcate sau din fericire, garderoba femeilor de afaceri nu este una stabilită cum este graderoba bărbaţilor: costum, cravată şi cămaşă. Acest fapt ne dă posibilitatea să facem combinaţii, să ne punem în valoarea feminitatea şi stilul personal, dar ne şi debusolează prin multitudinea de variante. Într-o clipă de creativitate redusă putem cădea foarte uşor în capcana unei uniforme clasice sau într-o ţinută prea rigidă, inadecvată situaţiei.

Dacă lucrezi în domeniul bancar sau ai de-a face cu vânzările, iată care este propunerea noastră:

Fusta creion sau în formă ’’A’’ de culoare neagră sau gri este clasică şi absolut nedemodabilă. Uşor elastică, pe corp, fusta modelează frumos corpul iar o pereche de pantofi cu toc pune în evidenţă frumos, picioarele.

tinuta-businees-femei-1tinuta-businees-femei-1_1

Imaginaţi-vă fusta alături de o cămaşa din mătase sau din alt material subţire. Negrul este combinaţia perfectă pentru o fustă gri cu imprimeu. Cămaşa neagră cu inserţie transparentă pe mâneci este un model nonconformist şi extrem de lejeră.

tinuta-businees-femei-2_2tinuta-businees-femei-2_1

O piesă de rezistenţă a ţinutelor business o reprezintă sacoul. Cambrat sau drept, el dă eleganţă oricărei ţinute. Un must have al sezonului, sacoul ţine atât de cald cât şi din construcţia de imagine.

sacou-bunsiness-femei1

Nu uitaţi că o vânzare reuşită este influenţată şi de imaginea voastră, de întreg! Optaţi astfel pentru o culoare frumoasă a părului, reîmprospătată de câte ori este nevoia, o coafură îngrijită şi accesorii clasice, rafinate şi de bun gust. Evitaţi bijuteriile opulente şi culorile stridente.

Cu încredere şi entuziasm, putem doar adăuga: go girl!

Alte propuneri pentru o ţinută business :

tinuta-businees-femei-3 tinuta-businees-femei-3_1

tinuta-businnes-femei-4 tinuta-businnes-femei-4_1

Dames, producător local de haine, este printre puţinii, dacă nu chiar singurul magazin online care oferă clientelor sale posibilitatea de a-şi personaliza produsele. Astfel, dacă măsurile tale nu se potrivesc cu cele standard din ghidul de mărimi, Dames îţi croieşte produsul după preferinţele tale, în mai puţin de 24 de ore de la primirea comenzii. Pentru mai multe detalii referitoare la posibilitatea de a-ţi modifica gratuit produsele, facilitate oferită de Dames, citeşte acest articol.

personalizareprodus2

pareri