Pe lângă soare, vara vine la pachet cu multe alte bucurii, iar de departe, cea mai mare bucurie este vacanţa! Nu, nu vacanţa şcolară, ci concediul, timpul petrecut cu familia, cu prietenii, excursiile la munte sau lenevitul la soare.

Dacă eşti pasionată de natură, iar muntele scăldat în amurgul soarelui este un spectacol pe care nu-l poţi rata, atunci nu trebuie să stai prea mult pe gânduri când alegi destinaţia de concediu! Aerul rece al serii îţi răcoreşte oboseala adunată peste zi, de când ai străbătut poteci necunoscute, iar focul de tabără este modul perfect de relaxare în vârf de munte. Tu ştii mai bine câtă împlinire îţi aduce muntele noi doar îţi amintim ce haine să nu uiţi acasă!

Must have-ul îl ştii : încălţăminte adecvată, rucsac, pelerină de ploaie şi o bluză groasă. Pentru focul de tabară, în serile reci, trebuie să alegi haine călduroase, care să ofere libertate de mişcare, dar asta nu înseamnă că nu pot fi haine cu stil! Dacă eşti stilul mai sport, poţi combina o pereche de pantaloni călduroşi cu un pulover gros şi modern, cu motive nordice. Dacă ai coapsele groase, alege un pulover care să coboare sub fund, iar peste el poartă o jachetă din jeans. Vei da astfel volum părţii de sus a corpului iar picioarele tale nu vor mai părea la fel de groase.

Dacă nu eşti o fire sport dar totuşi iubeşti muntele şi vrei să te încadrezi în peisaj, îţi recomandăm să combini aceeaşi pereche de pantaloni cu un pulover mai fin şi cu o pereche de bocanci înalţi. Nu uita de accesorii ! Pe lângă o eşarfă chic, alege un rucsac amuzant dar elegant. În tendinţe nu sunt genţile animal print, ci animal form! Alege un urs sau o bufniţă!

Dacă însă preferi marea iar soarele torid de vară este cel mai bun prieten al tău, atunci bagajul se schimbă complet! Pentru plajă, lucrurile sunt clare : costum de baie cu imprimeu geometric, loţiune de protecţie solară, ochelarii de plajă şi o carte bună! În timpul zilei, doar accesoriile te diferenţiază de ceilalţi. Alege un pareo în culori vii pe care să-l legi în câte moduri vrei tu, o pereche de cercei handmade în formă de scoci şi poate o brăţară asortată cu cerceii. Nu exagera cu accesoriile căci te vei bronza cu model! Păstrează în schimb colierele şi balerinii eleganţi pentru plimbarea de seară. Ştim că există şi plimbarea de seară, căci marea nu se rezumă doar la plajă şi înnot. Staţiunile se transformă noaptea. Şi doamnele, de asemenea! Dacă în timpul zilei eşti compleşită de soare şi căldură, noaptea îi copleşeşti tu pe ceilalţi, cu o prezenţă total diferită! Gata de petrecere în cele mai zgomotoase cluburi, tu străluceşti în rochia albă cea nouă, care contrastează perfect cu bronzul de azi.

ROCHIE-TUNICA-DIN-VOAL-ROZROCHIE-DIN-VOAL-NEGRU

Elegante dar nu sofisticate, rochiile pe care nu trebuie să le uiţi acasă sunt din materiale uşoare, vaporoase, care îţi alintă pielea şi îţi pun în evidenţă formele frumoase. Din in sau voal, colorate sau albe, se regăsesc în bagajul oricărei doamne iubitoare de mare, indiferent de stil. Dacă totuşi stilul tău este mult prea sport pentru rochiţe drăguţe, atunci nu te complica şi alege o pereche de pantaloni scurţi. Combină-i cu un top cu spatele gol şi o pereche de pantofi cu toc, şi tocmai ai creat o ţinută sexy, provocatoare şi încadrată perfect în peisaj!

Tu, ce combini vara asta? Drumeţii pe munte sau o baie cu delfinii?

pareri