Ori de câte ori ajunge la noi un strigăt de ajutor, ne mobilizăm și ne gândim cum putem răspunde pozitiv. Ne implicăm în campanii caritabile de câte ori avem posibilitatea și gândul că putem oferi chiar și un mic ajutor ne bucură foarte mult.

De data aceasta, ajutorul nostru se îndreaptă către Manuela Nemțanu, pe care o boală cruntă o împiedică să se bucure de viață ca noi toți. Mai exact, Manuela  a fost diagnosticată cu cancer gastric cu metastaze. Sistemul medical din România nu îi oferă prea multe posibilități de a învinge boala, de aceea singura ei speranță este un tratament în străinătate.

Manuela a trecut deja prin două cure de chimioterapie cu viză curativă la Viena care au făcut ca operația de care are nevoie să fie posibilă. Costurile pentru această procedură sunt prea mari pentru ca familia ei să le poată susține, de aceea a apelat la noi și la voi.

Noi am acționat prompt și ne implicăm activ în a-i oferi Manuelei o șansă la viață. De aceea, în perioada 26 februarie – 31 martie 2018, 50% din vânzările din magazinul on-line daMes vor fi donate acestei cauze.

Trebuie să știi că orice comandă plasată pe dames.ro în această perioadă este o șansă în plus pentru Manuela! Dacă până acum te bucurai doar de hainele tale preferate atunci când plasai o comandă, de acum te bucuri că poți să fii alături de noi în această campanie.

Dacă dorești să faci o donație în plus către această cauză, o poți face în conturile de mai jos:

ILASOAIA AMALIA-ELENA

Cont in EURO:

RO67BTRLEURCRT0361987001

Cont in RON:

RO20BTRLRONCRT0361987001

 

pareri