Luni, pe 28 martie 2016, se lansează noua colecție de îmbrăcăminte pentru femei Dames. Hainele chic, din materiale de calitate și care urmăresc cele mai importante trenduri în moda anului 2016 sunt toate produse în atelierul din Iași al Dames și acoperă o gamă largă de modele și mărimi.

6

Ce face hainele Dames cu adevărat deosebite? Răspunsul este versatilitatea lor. Fustele înflorate te vor face să fii chic la birou, dar și să te remarci prin feminitate și eleganță la o primă întâlnire. Sacourile în culori și cu imprimeuri moderne te ajută fie să compui deux-piece-uri pentru întâlnirile de afaceri atunci când le combini cu o pereche de pantaloni sau o fustă din același material și aceeași gamă cromatică, fie să îți confirmi stilul caracteristic la un brunch cu fetele.

12

Poți face chiar un pas mai departe: poți merge cu salopeta gri din stofă în club, pentru că îți oferă lejeritate și sex-appeal, pentru ca mai apoi să o poți purta, cu sacoul potrivit, la o ieșire la teatru. Nu trebuie să faci investiții colosale pentru a te îmbrăca frumos și a fi apreciată. Combinând astfel de piese versatile vei avea apariții proaspete și admirate în fiecare zi.

5RADU1088

Bluze vaporoase, pantaloni cu modele geometrice sau evazați, fuste ce îți pun în evidență silueta, jachete și sacouri numai bune pentru serile răcoroase, dar plăcute, ce urmează, precum și rochii de seară superbe, inspirate de trendul anului 2016, umerii goi – pe toate le poți găsi, începând cu 28 martie, pe site-ul Dames.

3 4

Oricare ar fi stilul tău, la Dames vei găsi întotdeauna ceva care să îți placă. Piesele și combinațiile neașteptate pe care ți le propunem te vor ajuta ca stilul tău să evolueze odată cu tine.

 

pareri