Untitled design (18)

Și anul acesta ne-am decis să luăm parte la proiectul Nepoți de Crăciun“, acțiunea umanitară care își propune să aducă zâmbetul pe buze bunicuților din Cluj- Napoca și din împrejurimi.

Dacă în 2015, au fost făcute 2186 de pachete, voluntarii și-au propus să pregătescă anul acesta, cu ajutorul sponsorilor și dontatorilor, 2500 de pachete. daMes - prin compania ALL CIO INVEST – a contribuit cu o parte din alimentele de bază la acțiunea din acest an: ulei, zahăr, făină, paste făinoase, conserve etc.

Untitled design (17)

Produsele vor ajunge la bunicuții din Cluj în zilele de 14 și 15 decembrie 2016.

Untitled design (19)

„Nepoți de Crăciun” este o inițiativă care are ca scop să ajute vârstnicii să simtă atmosfera sărbătorilor  și să uite pentru câteva momente că nu au familia alături de ei. În 2010, asociația Magic People a dat startul acestui proiect, și de atunci, în fiecare an, din ce în ce mai mulți bunicuți au parte de bucurie în perioada sărbătorilor. Beneficiarii acestei acțiuni sunt persoane în vârstă, cu o situație financiară mai dificilă, care vin în centrele de zi pentru vârstnici. Situația financiară a multora dintre ei nu le permite să petreacă Crăciunul așa cum se cuvine.

Untitled design (16)

daMes a sprijinit acest proiect și anul trecut, când de la Iași a plecat la Cluj un camion cu alimente pentru bunicuți.

Dacă dorești să le oferi și lor sărbători fercite, donează aici: http://nepotidecraciun.ro/doneaza/ sau aici http://magicpeople.ro/shop/.

daMes sponzorizeaza nepoti de craciun

sursă fotografii: http://nepotidecraciun.ro/category/blog/

pareri