Cumpărăturile online sunt pe val, iar anul acesta se anunță și mai și în materie de beneficii pentru clienți. Despre câteva din avantajele  de a cumpăra online am scris aici. Unul dintre avantajele cumpărăturilor online il reprezinta faptul că magazinele sunt deschise non stop, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Astfel, ele le oferă clienţilor o alternativă mai comodă de a alege un produs  şi de foarte multe ori la un preţ mult mai mic faţă de cel din magazinul fizic.

Mai mult, comentariile altor clienţi vă ajută să aveţi vă faceți o părere despre serviciile şi produsele oferite de acel magazin, dar mai mult de atât,  chiar să vă conturati o părere cu privire la seriozitatea acelui brand, sporindu-vă încrederea în această formă de cumpărături.

personalizareprodus2

Dacă vă faceţi griji cu privire asupra produsului sau serviciilor primite trebuie să ştiţi că riscaţi doar un pic de timp. Majoritatea platformelor online de cumpărături acceptă plata ramburs – ceea ce elimină dubiile în privinţa plăţilor iar în ceea ce priveşte produsul, dacă nu este pe placul dumneavoastră, îl puteţi returna fără să staţi prea mult pe gânduri. Potrivit legii, Ordonanta de Guvern nr. 130 din 2000, completata de Legea 51 din 2003, puteţi returna produsele cumpărate  online şi nu trebuie să vă justificaţi alegerea. Despre politica de retur DAMES citiţi aici :

Revenind, in 2015, ne propunem să-ți oferim o experiență cât mai plăcută atunci când cumperi din magazinul online www.dames.ro, iar unul dintre atuurile noastre este că putem să modificăm produsele pe măsura ta sau, mai mult, pe gustul tău. E atât de simplu! Iată cum:

  1. Dacă aţi constatat că produsul pe care vi-l doriţi nu e chiar mărimea potrivită, daţi-ne de ştire şi îl modificăm fără taxe sumplimentare!
  2. Dacă e prea lung, îl scurtăm !
  3. Dacă doriţi să-l facem mai strâmt, se rezolvă!
  4. Dacă doriţi să adăugăm un detaliu sau vreţi să-i dăm o notă personală, vom fi bucuroşi să-l personalizăm pentru dumneavoastră!

Doar lăsaţi un comentariu atunci când plasaţi comanda cu toate modificările dorite şi vă contactăm noi pentru a înţelege toate nevoile dumneavoastră!

Ştim cât de important este să vă simţiti bine în ţinutele pe care le purtaţi, de accea vom face tot posibilul să vă vină bine ţinutele DAMES!

pareri