Anul acest Cupidon a tras la țintă, iar tu poți câștiga o cină romantică de de Ziua Îndrăgostiților, de pe 14 februarie.  daMes crede că, pe lângă o ținută perfectă, dragostea face orice femeie să radieze, iar acesta e cel mai bun motiv de sărbătoare.

Prin urmare, de Sfântul Valentin, te provocăm să-ți inviți iubitul sau iubita în oraș. O seară romantică, perfectă, doar pentru voi doi.

Cina e din partea noastră oriunde în țară și în Iași.

Doar daMes oferă tichete cadou în valoare de 200 de lei pe care le poți folosi pentru a-ți face rezervare la orice restuarant din țară, partener Cheque Dejuner și o cină romantică la Restaurant Dorobanți din Iași.

În perioada 22 ianuarie – 08 februarie 2015, orice comandă în valoare de 150 de lei, efectuată și achitată, participă automat la tombola de Ziua Îndrăgostiților, având ca premii tichete cadou în valoare de 200 de lei la orice restaurant din țară și o cină romantică pentru două persoane la Restaurantul Dorobanți din Iași. Iată cât e de simplu să sărbătorești dragostea!

Ce trebuie să faci?

Accesează www.dames.ro, fă-ți cont și comandă în valoare de cel puțin 150 de lei, TVA inclus, fără transport.

Cine poate participa?

Sunt înscrise automat la concurs toate persoanele care comandă online, pe www.dames.ro, sau telefonic  și achită comanda până la 09 februarie 2015.

Care este premiul?

daMes oferă două premii:

1 x tichete valorice de 200 de lei pe care le poți folosi în restaurantele partenere Cheque Dejuner, oriunde în țară. Lista cu restaurantele partenere poate fi accesată aici.

1 x o cină romantică la Hotel/Restaurant Dorobanți din Iași (meniu festiv, șampanie)

Când și cum se face extragerea?

Extragerea câștigătorilor se va face marți, 10 februarie 2015, din rândul persoanelor care au făcut cumpărături de pe www.dames.ro și au achitat contravaloarea produselor până la 09 februarie 2015.

Citiți aici regulamentul complet al concursului.

pareri