Anul acesta, sezonul rece se pare că a adus doar motive de bucurie în materie de fashion, întrucât culorile, materialele și articolele în trend sunt perfecte pentru ținute feminine de impact, ce nu te vor lăsa să treci neobservată.

Noua colecție de îmbrăcăminte pentru femei daMes, din materiale de calitate și care urmăresc cele mai importante trenduri ale anului, acoperă o gamă largă de modele și mărimi, printre care cu siguranță îți vei găsi următoarele articole favorite, de care nu te vei mai sătura.

Dacă te întrebi ce are daMes diferit, răspunsul este unicitatea design-ului și versatilitatea sa. Spre exemplu, bluzele din voal, în diverse nuanțe, pot fi elementul de impact al unei ținute office, sau pot completa în mod inedit look-ul pe care l-ai abordat la o ieșire cu prietenele.

toamna_dames_bluze

Și pentru că tot vorbeam de numeroasele moduri în care poți asorta produsele daMes, pantalonii conici sunt un must-have ai oricărei garderobe. În nuanțe de gri, bleumarin și negru, pantalonii conici fac parte din noua colecție de toamnă-iarnă și îți vor conferi o aliură inedită, feminiă și puternică.

toamna_dames_pantaloniconici

Unul dintre cele mai puternice trend-uri ale acestui an, dictate de cei mai mari creatori de modă, este reinventarea pieselor vestimentare clasice. Ca atare, obișnuitele jachete și trench-uri au fost reinventate și au devenit vedetele colecției daMes toamnă-iarnă.

toamna_dames_jachete

Cămășile de bumbac sunt, de asemenea, articole care nu pot să lipsească din garderoba nimănui. Dar dacă te-ai săturat de cămășile banale, care nu te avantajează, ne bucurăm să îți spunem că în noua colecție daMes vei găsi numeroase modele inedite, cu o croială ușor cambrată, ce îți vor pune în valoare silueta și stilul.

toamna_dames_camasi

Poate că vara s-a terminat, dar petrecerile sunt încă în toi, nu-i așa? Pentru acestea, ți-am pregătit o nouă serie de rochii ce îți vor valorifica feminitatea și nu te vor lăsa să treci neobservată.

toamna_dames_rochii

Intră chiar acum pe www.dames.ro și descoperă întreaga noastră colecție!

 

pareri