Vești bune pentru prietenii noștri! În perioada 27-31 mai 2015, daMes participă la Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte ExpoTricotex din Brașov.

Vino să ne cunoști, vino să probezi, să încerci și să alegi o ținută perfectă pentru noul sezon! Te vom întâmpina cu rochii vesele, fuste casual și bluze colorate, vor fi zeci de ținute de sezon! Te așteptăm de miercuri până duminică, la standul nostru din Centrul Expozițional ITC din Brașov!

Rochie-cu-volan-de-culoarea-piersiciiRochie-tunica-din-voal-roz

Bluza-PeplumRochie-cu-pliuri,-scurta,-cu-imprimeu-floral

 

Pentru cei care nu cunosc foarte bine colecţiile daMes, vă spunem doar că produsele sunt fabricate în România, le găsiți în marile lanțuri de magazine din țară, Selgros și Cora dar și în magazinul online www.dames.ro . Vă așteptăm la târgul din Brașov să descoperiți întreaga poveste daMes și să-i cunoşteți pe oamenii care lucrează cu drag la cele mai mici detalii din fiecare piesă vestimentară.

Camasa-femei,-fara-maneci,-turcoazFusta-cu-fir-metalic

 Cunoaşterea şi îndrăgirea unui brand este rezultatul cunoaşterii publicului, a dorinţelor şi nevoilor sale. Cu cât feedback-ul este mai des şi mai direct, cu atât ne putem perfecţiona serviciile şi ne putem dezvolta colecţiile. Pentru că părerea ta contează.

Nu mai sta pe gânduri, hai la târgul ExpoTricotex, să ne spui părerea ta!

pareri