Cum poți transforma o zi ploioasă de duminică într- una care să-ți aducă zâmbetul pe buze? Ei, bine, participi la SkirtBike Iași. A VI-a ediție a evenimentului a avut loc duminică, 12 iunie, o zi care i-ar fi ținut în casă pe cei mai mulți dintre noi. Dar nu și pe iubitoarele mersului pe bicicletă. Peste 70 de femei au înfruntat vremea neprielnică și au luat parte la evenimentul sponsorizat anul acesta și de daMes.

Ca să ne asigurăm că participantele la eveniment vor avea energie să pedaleze pe traseul  Piața Națiunilor Unite (UMF) – Piața M. Eminescu – bd. Independenței – Str. A. Panu – Str. Palat – P. Roș – bd. Socola – bd. Primaverii – bd. D.Mangeron – str. Palat – intrare Palas după Raifeissen Bank, le-am întâmpinat cu un candy bar personalizat constând în cupcakes, cookies și limonadă.

IMG_4402

Pe măsură ce numărul participantelor creștea și ploaia dădea semne că se oprește, ceea ce s-a întâmplat când s-a dat startul cursei. De la parada biciclistelor nu au lipsit outfiturile chic, doamnele și domnișoarele demonstrând că îți poți păstra feminitatea indiferent de vremea de afară.

dames-skirtbike-iasi-tinute

 

Ca în fiecare an, pe lângă ținutele elegante, aproape toate biciclistelor s-au remarcat prin aranjamentele florale de la biciclete, dar și prin coronițe și floricele din păr care parcă invitau soarele să-și facă apariția. Atmosfera de sărbătoare a fost întregită și de stegulețele cu SkirtBike și daMes oferite fiecărei concurente.

13412087_887438224712503_5242298708721480591_o

După ce am povestit despre modă la un cupcake, participantele au primit din partea noastră un voucher de 25% reducere, cadou pentru curaj. Organizatorii anunță o nouă ediție SkirBike Iași pentru a doua parte a lunii iunie.

pareri