Pentru că vorbim mereu despre refreshul de sezon, vă dăm sfaturi cum să vă împrospătați garderoba, ne-am gândit că a venit și momentul nostru. Pentru că sfaturile le asculți, dacă ai un bun exemplu de urmat. Așa că iată-ne, într-un nou outfit, mai îndrăzneț, mai accesibil, mai în ton cu moda. Noua interfață a magazinului sper să vă încânte și pe voi, la fel de mult cum ne bucură pe noi!

opt

Suntem foarte entuziasmați de codurile de reduceri pe care vi le pregătim pentru promoțiile care urmează, precum și de propunerile care se generează pentru a-ți completa ținuta. Sistemul funcționează astfel : dacă vizualizezi o pereche de pantaloni pe care tot îi admiri de ceva timp, vei primi în dreapta paginii variante de produse care se asortează perfect cu pantalonii. Recunoaște, reduce cu mult timpul de gândit și de scormonit după piesa potrivită!

De asemenea, acum ai posibilitatea să vizualizezi produse similare celor preferate și să îți sortezi lista după preț, pentru a nu pierde cele mai mari reduceri si poti vedea ce produse prefera colaboratii nostri!

isf

De acum inainte poti comanda fara sa fie nevoie sa pierzi timpul pentru a crea cont si intotdeauna vei avea acces la comenzile efectuate avand posibilitatea modificarii lor.

Dar, cel mai important lucru pentru noi este părerea ta! Ne putem dezvolta ideile, putem crea colecții în funcție de preferințele tale și putem deveni mai buni, doar cu ajutorul tău. De aceea, ne-am gândit să ne apropiem mai mult iar comunicarea să fie bilaterală. Feedbackul pe care îl poți oferi acum produselor este foarte important pentru noi! Spune-ne părerea ta la fiecare comandă!

Ce spuneți, nu-i așa ca primul feedback se referă la noul look al magazinului daMes? Cum vă place?

pareri