daMes, producător autohton de haine pentru damă se bucură anul acesta să fie unul dintre sponsorii conferinţelor Woman2Woman. A treia ediţie a evenimentului “Sănătate, frumuseţe, feminitate” va avea loc pe 31 martie 2015, la Premier Palace Hotel & Spa, Bucureşti.

La eveniment vor participa specialişti în nutriţie şi wellness, precum şi persoane care au reuşit să adopte un stil de viaţă sănătos şi să pună în practică cele mai importante reguli ale unei vieţi sănătoase. Sfaturile practice legate de sănătate, frumuseţe şi feminitate vor veni din partea speakerilor, specialişti în domeniu.

Cum toate elementele discutate – sănătate, frumuseţe, feminitate – sunt în strânsă legătură, nu ne rămâne de făcut decât să le analizăm pe rând, să le îmbunătăţim şi să le îmbinăm armonios. Imaginea obţinută este mândră de alegerile noastre! De altfel se mândreşte şi cu stilul vestimentar, uşor schimbat- detaliile de bun gust, culorile armonioase şi feminitatea, toate conturează o adevărată doamnă!

daMes are grijă mereu să alegeţi tot ce-i mai bun pentru a crea o imagine demnă de o doamnă – business, senzuală, romantică şi elegantă, dar mai mult de atât vine în întâmpinarea dorinţelor de a vă simţi bine în hainele pe care le purtaţi! Produsele se regăsesc atât în marile lanţuri de magazine din ţară, Selgros şi Cora, cât şi online pe www.dames.ro . Avantajul de a fi producători permite atât preţuri competitive cât şi posibilitatea modificării ţinutelor, după mărimile solicitate de client. Astfel, daMes este singurul magazin online din ţară care oferă această posibilitate, având feedback foarte bun din partea cumpărătorilor.

 Varietatea de modele, materialele de calitate şi culorile în trend oferă încredere şi entuziasm. Ţinutele office sunt disponibile în toate mărimile iar creativitatea este desăvârşită.

Costum-pantalon-si-sacou-negru-cu-dungi

Sacou costum negru cu dungi, cu doi nasturi şi buzunare false, duble. Pantaloni cu talie înaltă, doi nasturi, curea neagră şi fermoar. Costumul este fabricat dintr-o stofa subţire neagră cu dungi fine.

tinuta-businnes-femei-4

Sacou costum gri închis cu dungi subţiri de culoare mov, cu doi nasturi şi buzunare false, duble. Costumul este fabricat dintr-o stofă subţire gri cu dungi fine, roşu burgund.

Sacou-negru-cu-rever-satinat,-inchidere-cu-capse

Acest model, pe talie, se remarcă prin reverele satinate şi detaliile de la nivelul buzunarelor şi este perfect pentru o ţinută office sau de seară.

Vă aşteptăm la conferinţa Woman2Woman pentru a descoperi încă un pic orizonturile unei dame sănătoase, frumoase şi feminine!

pareri