În luna august am dăruit o șansă la viață ajutând-o pe Geanina Lisenschi, despre care am scris aici, mama care avea nevoie de bani pentru operația care ar fi adus-o mai aproape de speranța că își va vedea fiica crescând.

De data aceasta, în spiritul sărbătorilor de iarnă, am decis să sponsorizăm din nou proiectul „Nepoți de Crăciun”, inițiat de Asociația Magic People.  

Astfel, vom fi nepoți pentru bunicii din Cluj care au o situație materială dificilă și care sunt prezenți la centrele de zi pentru vârstnici.

Noi, cei de la daMes, credem că fiecare dintre noi merită aliniare și mângâiere mai ales în preajama sărbătorilor de Crăciun, când toate drumurile duc spre casă.

Ne dorim ca împreună cu proiectul „Nepoți de Crăciun” să aducem acest „acasă” mai aproape pentru 2.000 de bunici din Cluj.

Ne întoarcem cu drag la acest proiect fiindcă l-am mai sprijinit și în 2013, atunci când 1.200 de persoane în vârstă s-au bucurat de magia sărbătorilor și datorită nouă.

Cu toții visăm la sărbători fericite și împlinite, unii dintre noi le și avem, însă să nu uităm că putem să le facem și altora zilele mai frumoase.

Bunicii pe care încercăm noi să îi ajutăm sunt astfel de persoane. Centrele în care stau aceștia nu sunt azile permanente, ci un soi de refugiu în timpul zilei, cînd vin și stau cu persoane de vârsta lor, discută, joacă o partidă amicală de șah sau de table, iar seara se întorc din nou spre casă.

Prin implicarea noastră și a celorlalți parteneri în acest proiect, vrem să le arătăm că mai sunt oameni care se gândesc la ei, care îi apreciază, și care cred că merită să se bucure de liniștea sărbătorilor, indiferent de locul în care și le petrec.

Dacă vreți să vă implicați, accesați website-ul asociației.

pareri