Vino să ne cunoaștem la TINIMTEX din Mamaia!

În perioada 13-17 mai 2015, vom fi prezenți la Târgul de Îmbrăcăminte și Încălțăminte, TINIMTEX.

Evenimentul va avea loc în Pavilionul Expozițional, Centrul de Afaceri Eurolitoral din stațiunea Mamaia și va fi deschis publicului în fiecare zi între orele 10.00 și 22.00, excepție făcând ziua de duminică, 17 mai, când târgul va fi deschis doar până la ora 16.00.

Este o ocazie unică să ne cunoști și să descoperi atât colecțiile de vară daMes, cât și propunerile vestimentare pentru toamna anului 2015 prezente în marile lanțuri de magazine Selgros și Cora și pe www.dames.ro

Dacă ai un magazin cu haine pentru femei și vrei să-ți crești afacerea cu produse fabricate în România, vino să ne cunoști, pentru că avem o gamă variată de rochii, fuste, bluze, sacouri și pantaloni care vor atrage și mai mulți clienți în magazinul tău.

De asemenea, în cadrul târgului, vom veni cu oferte tentante pentru doamnele și domnișoarele pasionate de shopping sau care își doresc să-și înnoiască garderoba de vară.

Târgul de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX este cel mai mare eveniment de profil din țară, organizat încă din anul 2000.

pareri