Cum vine vara are loc o schimbare bruscă în modul în care ne îmbrăcăm. Hainele negre, albastre sau roz parcă nu ne mai atrag atât de mult. Când ne uităm la termometre ne-am dori să putem ieși din casă doar în costum de baie. Soarele arzător ne urmărește în fiecare cotlon și nu ne mai arde de o ținută impecabilă. Singura dorință este să ajungi cât mai repede într-un loc în care aerul condiționat să-ți răcorească pielea. Totuși, cum rămânem classy chiar și la cele mai ridicate temperaturi? Purtând haine albe!

haine albe de vara

De ce haine albe?

  • Cel mai bun argument pentru ca în timpul verii să porți haine albe este acela că albul este rezultatul reflecției totale a luminii.  La polul opus este negrul, care este rezultatul absorbției totale a luminii. Deci, hainele albe nu atrag deloc razele soarelui.
  • Albul se potrivește cu orice. Poți combina piesele albe cu piese de alte culori (alege totuși culori cât mai deschise!) sau cu piese cu diferite modele sau imprimeuri.
  • Albul este potrivit oriunde. Poți purta alb la birou, la întâlniri, la cumpărături, la film, în oraș, la petreceri (mai puțin la nunți!), în vacanță sau în weekend.
  • Albul conturează silueta. Hainele albe creează un efect optic de îngroșare care poate fi completat cu volănașe, croiuri cu volum sau țesături mai grosuțe. Pe de altă parte, albul nu scoate în evidență formele prea voluptoase.
  • O ținută all white sau doar o piesă vestimentară albă îți conferă prospețime și conturează un look fresh, tineresc.

haine albe de dama

Ce haine albe?

Ei bine, pentru că cea mai mare parte din săptămână ne-o petrecem la birou haideți să vedem ce haine albe putem alege pentru ținuta office.

Uite ce îți propunem pentru timpul liber:

Nu uita să stai cât mai puțin în bătaia directă a soarelui, mai ales la orele după amiezii și să te hidratezi constant!

 

pareri