Desenele făcute de copii sunt fascinante prin gingășia și simplitatea lor. Imaginația celor mici depășește orice limite și, adesea, desenele lor sunt adevărate opere de artă cu care părinții se mândresc. De la figuri geometrice simple la explozii de culoare și forme abstracte, nu poți să nu apreciezi inocența desenelor realizate de copii. Nu poți evalua niște desene făcute de copii și să-ți fie ușor să te decizi care îți place mai mult. Toate vor trezi în tine amintirea copilăriei și îți vor aduce zâmbetul pe buze.

desene facute de copii

Copiii desenează cu tot ce au la îndemână. Rujul roșu al mamei sau crema de pantofi devin instrumentele lor de pictură preferate. Când mai cresc, descoperă creioanele colorate, cariocile și acuarelele, dar imaginația lor nu se poate limita la o simplă foaie de hârtie. Pereții și chiar corpul lor sau al celorlalți membri ai familiei se transformă în creații artistice.

desene facute de copii copiii desenaza pe pereti

Desene făcute de copii în creațiile designerilor internaționali

Desenele îi bucură în egală măsură pe copiii care le fac și pe adulți. Designerii vestimentari au arătat, în mai multe rânduri, un interes aparte pentru aceste desene. Îți amintești rochia de nuntă a Angelinei Jolie? Actrița și-a dorit să dedice copiilor această zi importantă din viața ei. Designerul vestimentar Donatella Versace a creat o rochie personalizată pentru acest eveniment, pe care s-au regăsit desene realizate de copiii Angelinei.

desene facute de copii rochie angelina joliesursă foto: pinterest.com

Și alți designeri faimoși, cum ar fi Dolce& Gabbana, au folosit simple desene făcute de copii pentru a realiza creații vestimentare de top pentru cei mici, dar și creații vestimentare de damă. 

desene facute de copii rochii dolce gabbanasursă foto: pinterest.com

De la desen la un vis împlinit

daMes valorizează imaginația copiilor și o transformă în vise împlinite. De 1 iunie, am transformat un desen trimis de o clientă într-o rochiță chic pentru fetița ei. Mama lui Ingrid ne-a trimis o poză cu desenul realizat de micuța ei, iar echipa daMes a trecut la treabă. Desenul foarte drag al lui Ingrid a ajuns să fie o rochiță unicat de care se bucură și ea, și mama ei.

desene facute de copii transformare desen in imprimeu digital

Desenul lui Ingrid a trecut prin foarte multe etape pentru a ajunge să înfrumusețeze o rochie. Procesul începe cu transpunerea digitală a desenului și continuă cu imprimarea țesăturii, croit, tăiat, măsurat și cusut. La sfârșit am realizat o rochiță imprimată digital, unicat, purtând semnătura lui Ingrid.

desene facute de copii etape rochie

Am fost foarte încântați de ideea de a transforma un simplu desen într-o creație vestimentară. În plus, mereu vom îndeplini cu bucurie visul unui copil. Pentru că ne-a plăcut foarte mult ce a ieșit, ne-am gândit să nu ne oprim aici. Vrem să facem artă vestimentară din cât mai multe desene făcute de copii.

desene facute de copii rochia este gata

Transformă operele de artă realizate de copilul tău în haine pe care să le poarte cu bucurie. Trimite-ne desenul și noi vom realiza rochițe, bluzițe sau fustițe pentru fetița ta. Îți place ideea? Suntem nerăbdători să ne bucurăm împreună de creativitatea celor mici!

 

pareri