După cum probabil aţi aflat, începând cu această lună, daMes vă oferă noi clipe de răsfăţ în cadrul emisiunii “Clipa de eleganţă”. Creată special pentru tine, noua emisiune online are rolul de a te ajuta să faci cele mai bune alegeri în materie vestimentară. Sfaturile de la specialişti le primim de la Caterina şi Andreea, fetele de la iasifashionstreet.com, care ne vorbesc despre moda străzii şi ne destăinuie cele mai bune trucuri despre combinaţiile de produse.

Promo Clipa de Eleganta from alex baltag on Vimeo.

În cadrul emisiunii vă dezvăluim topul celor mai bine îmbrăcate vedete, vom comenta, vom analiza şi vom învăţa împreună trucuri noi despre cum să fii la modă. Evident, vom plia tendinţele în fashion pe personalitatea şi stilul fiecăruia, căci o ţinută în vogă poate să fie împotriva noastră sau ne poate pune în evidenţă cele mai frumoase forme. Diferenţa dintre ce se poartă şi ce ne avantajează ne poate crea, sau nu, o imagine de succes.

Teoria este binevenită oricând, dar, pentru a avea succes, trebuie pusă în practică. Zilnic citim sfaturi de modă şi analizăm vestimentaţia celor din jur, ne dăm cu părerea, criticăm sau apreciem, dar când vine vorba de noi dăm un pas înapoi, ca nu cumva să greşim. Iar dacă avem curajul să experimentăm un nou stil, un nou model de haină, o facem după regulile specialiştilor şi suntem foarte atente la reacţiile celor din jur. Deşi ţinuta poate fi impecabilă din punct de vedere cromatic iar piesele foarte bine asortate, e posibil ca personalitatea noastră să nu fie în armonie cu alegerea făcută. De aceea, e bine să experimentăm sub îndrumarea unui specialist. Nu-i aşa că îţi doreşti o transformare de succes? Un alt tu – mai colorată, mai veselă, mai încrezătoare? O schimbare de imagine e primul pas. Iar daMes îți oferă ocazia perfectă în cadrul emisiunii. Rubrica “transformarea” este partea mult așteptată, este partea practică a sfaturilor primite și, mai mult de atât, este răsfățul maxim pe care îl poți avea! În fiecare emisiune invităm o doamnă sau o domnișoară  pentru o clipă de răsfăț. Și pentru ca alintul să fie complet, vei avea parte și de o schimbare de look, nu doar de un refresh în garderobă. Astfel,  un machiaj impecabil și o coafură elegantă vor completa noua ta imagine, în ținuta preferată de la daMes! Profesioniștii noștri îți vor acorda toată atenția!

Untitled-2

Esti din Iasi? daMes te invita sa devii vedeta in urmatoarea emisiune „Clipa de Eleganta”! Ai ocazia de a te lasa pe mana specialistilor cu care colaboram pentru a-ti scoate în evidenta cele mai frumoase trasaturi.

Inscrie-te acum folosind acest formular! Poti beneficia gratuit de o sedinta de make-up, hair styling si o tinuta completa din partea daMes.

Poate chiar tu vei avea ocazia să fii următoarea răsfățată! Nimic nu e mai plăcut decât să ştim ca tu ţi-ai găsit ţinuta care te avantajează cel mai mult,chiar la noi. Pentru că fericirea ta contează.

pareri