A trecut mai bine de un an de când am adus ceva diferit pe piața românească de fashion: fuste cloș, și nu numai, cu imprimeuri digitale. Știți cum se zice, cu cât lucrezi mai mult, cu atât devii mai bun în ceea ce faci. În acest moment, ne mândrim cu faptul că putem să le oferim clientelor noastre exact ce își doresc: articole de îmbrăcăminte cu imprimeuri diferite, croite exact pe dimensiunile lor.

fuste clos rochii la comanda

 Pasul 1. Alegerea modelului- fuste cloș

Pentru că recent una dintre clientele noastre a ales două fuste cloș din categoria Imprimeuri, ne-am gândit că este o ocazie bună să vă arătăm și vouă, pas cu pas, cum se realizează un articol imprimat digital. Toată atenția departamentului de relații cu clienți se îndreaptă către clientă, către ce își dorește aceasta, pentru că dorim ca fustele să-i vină perfect și să le poarte cu mândrie.

fuste clos modele

În magazinul online daMes, fiecare articol imprimat digital are un tabel de mărimi pe care clientele noastre îl consultă înainte de a alege mărimea potrivită. Nu toți avem corpul croit după un tipar și uneori dimensiunile din tabel nu ni se potrivesc. Înainte de a trimite o comandă către departamentul de croit, ne consultăm cu clienta, îi cerem dimensiunile ei exacte (talia, înălțimea și lungimea articolului, în cazul fustelor de față) pentru a realiza un produs ce se mulează perfect pe dorința clientului.

 Pasul 2. Grafica și tehnologia

Comanda clientei ajunge în departamentul de croit, unde tiparele pentru articolul respectiv sunt ajustate în funcție de dimensiunile trimise de clientă. De aici, tiparele intră pe mâna graficianului. În acest proces elaborat, el este maestrul imaginilor, cel care transformă o simplă imagine într-un articol numai bun de croit. Ne bazăm întotdeauna pe acuratețea și finețea cu care el prelucrează imaginile. El contopește imaginea cu tiparul și aranjează detaliile imaginii în concordanță cu proporțiile.

fuste clos tipare digitale

După ce grafica a fost realizată și tiparele sunt pregătite, se trece la imprimarea acestora. Procesul de imprimare are două etape pentru care folosim tehnologii de ultimă generație pentru rezultate impecabile. Tiparele sunt printate folosind o imprimantă pentru textile, pentru care folosim cerneluri cu dispersie și un anumit tip de hârtie.

fuste clos imprimanta

Trecem apoi la imprimarea materialului propriu zis, material ce a fost anterior ales, în funcție de articolul comandat. Pentru cele două fuste cloș am folosit țesătura gertrude, un material plin, care cade frumos. Tiparele sunt transferate pe material cu ajutorul calandrului la o temperatură de 200℃. Cu alte cuvinte, coacem niște fustițe delicioase!

fuste clos calandru

Pasul 3. Croit și confecționare

Cu materialul astfel imprimat, ne mutăm din nou în departamentul de croit al fabricii noastre. Fiecare piesă este tăiată cu atenție sub supravegherea vigilentă a unui coordonator și trimisă către departamentul de creație.

fuste clos croit

Poate vă întrebați ce este acest departament de creație și de ce se numește așa. În această secțiune a fabricii noastre se întâmplă magia, este locul unde piesele de la croit devin cele două fuste cloș comandate de clientă. Câteva croitorese talentate, cu experiență în spate, se ocupă exclusiv de confecționarea articolelor la comandă. Mâinile dibace ale croitoreselor noastre lucrează cu drag la fiecare articol în parte. Piesele sunt puse cap la cap și cusute și în final articolul este gata.

fuste clos cusut

Procesul nu se termină aici, totuși. Ultima oprire pentru articolul nostru este departamentul de călcat, unde materialul este netezit și luciul țesăturii este intensificat.

fuste clos calcat

Produsul finit este măsurat pentru ultima oară, ca să ne asigurăm că acesta corespunde cu dimensiunile clientei. Cercul se închide și fustele clientei ajung din nou la departamentul de relații cu clienți, unde sunt etichetate, împachetate și trimise către destinație.

fuste clos expediere

Poate de multe ori v-ați întrebat de ce pentru articolele la comandă termenul de livrare este de până la 10 zile lucrătoare. Sperăm că acum că ați trecut împreună cu noi prin acest proces minuțios pe care noi îl parcurgem pentru fiecare client în parte, aveți o nouă perspectivă asupra #cumseface.

pareri