În primăvara care ne aşteaptă, te provocăm să renunţi la pantaloni pentru ca fustele să fie elementul central al garderobei tale. Toate casele de modă au pus accent pe acest articol vestimentar, astfel, pentru fiecare tip de siluetă există un model de fustă care să te pună în evidenţă. Nu rămâne decât să îţi alegi modelul preferat şi să mergi la shopping.

Stilul Casual

casual1

 

Designeri renumiţi ca Marc Jacobs recomandă fustele casual, model care limiteaza mişcarea şi care, în diferite combinaţii poate da naştere unor outfit-uri frumoase şi stylish. Aceste fuste îţi vor evidenţia stilul şi eleganţa şi cu siguranţă vor avea un loc important în garderoba ta de anul viitor.

fusta-casual3

 

 

Fusta Creion

creion1

Din colecţia primăvară 2015 nu putea lipsi fusta creion. Acest model de fustă este iubit atât de designerii faimosi cât şi de femeile de pretutindeni dătorită versatilităţii sale. Ea poate fi purtată atât la birou cât şi la ieşirile în oraş sau în club. Fusta creion poate fi purtată cu bluze din materiale lejere şi nuanţe deschise dar şi cu nuanţe închise.

fusta-creion-1

 

Fuste înfoiate

infoiate

În primăvara 2015 designeri ca Michael Kors sau Donna Karan recomandă fustele înfoiate care scot în evidenţă feminitatea si delicateţea. Atractivitatea fustelor înfoiate vine din lungimea acestora care ajunge până la gleznă, frumuseţea picioarelor fiind astfel pusă în evidenţă.

fusta-infoiata

 

 

Fustele clasice

clasic

Modelele clasice revin în primăvara 2015. Designeri renumiţi au folosit în colecţiile lor modele care nu se vor demoda niciodată. Fustele clasice pot fi purtate cu aproape orice şi oriunde, atât la muncă cât şi la evenimente mondene.

fusta-clasica-1

 

 

Fusta sport

sport

Pentru femeile active, libertine, fustele cu dungi, sport, reprezintă alegerea ideală pentru outfitul de zi cu zi. Aceste fuste pot fi combinate cu tenişi şi cu haine în acelaşi stil. Singură poţi experimenta şi crea un outfit original.

fuste300x220

pareri