Scurte, drepte, lungi sau cloș, fustele sunt nelipsite din garderoba doamnelor. Încă din copilărie, fustele și rochițele sunt piesa de rezistență pentru fetițe. Îți amintești cum te schimbai de haine de 2-3 ori pe zi, doar pentru că vara ți se părea atât de scurtă și îți era teamă că nu vei apuca să îmbraci toate hainele tale preferate? Pe măsură ce ai crescut, ți-ai dat seama că poți purta rochii și fuste în toate anotimpurile. Creatorii de modă au grijă să fim în ton cu sezonul, în funcție de materialele folosite și de combinațiile de culori. Iar noi astfel, am devenit mai fericite.

Dar, pentru că vine vara, să ne concentrăm pe materialele subțiri, fine, pe imprimeuri vesele și pe culori îndrăznețe. După ce ai aflat ce tip de fustă ți se potrivește, în funcție de siluetă, din acest articol ,  nu îți rămâne decât să alegi culoarea preferată. Noi recomandăm print-urile florale care mută grădina din spatele casei pe ținuta ta. Panseluțele, macii sau florile de cireș te înveselesc instant iar privirile celor din jur se vor bucura nespus. Ludicul este binevenit oricând în viața noastră, iar print-urile înflorate introduc cu ușurință acest aspect. Bineînțeles, dacă vizitele oficiale de la birou nu îți permit să te joci cu ținuta, alege clasicul negru și fustele office.  Nu se vor demoda niciodată. Dar, vedeta anului, este marsala. Culoarea care face valuri.

Fusta-clos-scurta-cu-imprimeu-floralFusta-maxi-din-voal-cu-imprimeu-floral

Fusta-clos-marsalaFusta-rosie-cu-volan-talie

Fusta-neagra-satin

Ah, era să uităm cea mai importantă veste: în perioada  18-31  mai , toate fustele sunt la preț redus pe www.dames.ro . Nu mai sta pe gânduri și comandă-ți o ținută nouă pentru office sau o fustă veselă pentru timpul liber! Toate fustele au reduceri între 10 % și 30 %.

Tu pe care o alegi ?

pareri