Ce au purtat vedetele la Globul de Aur 2015

Cu o istorie bogată şi devenite o tradiţie în lumea filmului, Premiile Globul de Aur (Golden Globe Award) încântă nu doar prin fastuoasa organizare cât şi prin participanţi.

Acordate începând cu anul 1944 de către Asociația de presă străină de la Hollywood, Globurile de Aur ocupă un loc important în seria de premii cinematografice, culminând cu Premiul Oscar. Transmisia Globurilor se află pe locul trei în topul celor mai vizionate festivaluri ale anului, după Premiile Oscar și Premiile Grammy.

Decernate la sfârșitul lunii ianuarie pentru filmele sau seriile TV rulate cu un an în urmă, au fost şi anul acesta o ocazie numai bună pentru etalarea celor mai spectaculoase ţinute, demne de covorul roşu.

Gama culorilor a variat foarte mult, însă de departe s-a remarcat roşul seducător, albul pur şi negrul clasic.

Dintre cele mai impresionante rochii de culoarea roşie menţionăm rochiile purtate de către Lena Dunham , rochie semnată  Zac Posen, Heidi Klum care a ales o rochie Versace, și  Helen Mirren alături de Catherine Zeta-Jones.

Albul a fost ales de către Amanda Peet, Jennifer Lopez,  Diane Kruger care a ales o ținută semnată de  Emilia Wickstead, iar Reese Witherspoon a strălucit în rochia unică Calvin Klein.  Rosamund Pike a avut de asemenea o rochie creată special pentru ea, de către Vera Wang.

Jennifer Aniston a optat pentru negru, și a ales o rochie din colecția Saint Laurent.

Din câștigătorii acestui an menționăm comedia muzicală “The Grand Budapest Hotel“, de Wes Anderson, și cel mai bun film dramă “Boyhood”, de Richard Linklater.

sursa foto: pinterest.com

pareri