Acum, la sfârșit de an, aruncăm o privire peste toată activitatea noastră din 2017. Am avut un an plin, am lansat colecții pentru fiecare anotimp datorită unei noi tehnologii achiziționate în fabrica noastră, în 2016. Imprimanta digitală a adus cea mai mare schimbare în felul în care facem lucrurile: modele de haine personalizate cu imprimeuri digitale. Ne place să credem că am ajuns la nivelul în care le oferim clientelor noastre exact ce își doresc: ținute originale în care să se simtă confortabil și să le reflecte personalitatea.

produse-digitale-la-comanda

Prin această tehnologie ne-am dezvoltat și noi un portofoliu de imprimeuri digitale, dar suntem deschiși la orice idee din partea clientelor noastre. Începând din iunie, când am realizat rochița pentru Ingrid, am lansat și pagina prin care îți oferim posibilitatea să îți realizezi un articol de îmbrăcăminte cu orice imprimeu îți dorești. Un produs imprimat digital necesită mult mai multă atenție din partea noastră. Până să ajungă în mâinile croitoreselor, trece prin faza de produs virtual și procesul de imprimare care necesită timp și un tuș special.

banner_dames_comanda_visiniu

De când am început să lucrăm cu această tehnologie, crearea unor haine cu imprimeuri specifice fiecărui anotimp sau unor evenimente speciale aproape că a devenit o tradiție. Povestea a început în martie când am realizat primele fuste imprimate digital cu modele de primăvară. Experimentul nostru a avut succes și ne-am dat seama că nu trebuie să ne oprim aici.

imprimeuri digitale (3)

Odată cu venirea verii ne-am diversificat gama și am creat câteva modele de rochii cu imprimeuri care s-au remarcat prin originalitate. Colecția de vară s-a axat pe modele abstracte și inspirate din natură. Rochiile Sky, Butterfly și Tiles au fost foarte apreciate de voi și noi am prins și mai mult curaj. Totuși vedeta verii a fost rochia Painting care s-a bucurat de un succes răsunător, chiar și printre persoanele publice din România.

imprimeuri digitale (4)

Pentru colecția de toamnă am ales nuanțe neutre, dar nu am renunțat nici la culorile puternice și imprimeurile abstracte. Rochiile imprimate digital Paradise, Illusion și Circus sunt preferatele noastre. Rochia cu cel mai mare succes din acest sezon a fost Autumn Fairy. Am devenit din ce în ce mai încrezători în clientele noastre și în modelele pe care le propunem.

imprimeuri digitale (1)

La sfârșitul lunii octombrie, ne-am adunat forțele, am împărtășit ideile și am lansat o colecție specială pentru Halloween. Am ales imprimeuri pe placul celor mici, dar și al mămicilor și am lansat provocarea fustelor de speriat. Fantome, vrăjitoare, monștri, orașe bântuite și lilieci, am avut de toate. Ne-am distrat și am petrecut clipe “îngrozitoare” împreună!

imprimeuri-digitale-halloween

În luna decembrie am lansat două provocări pentru clientele noastre. Pentru Ziua Națională am creat o colecție de imprimeuri digitale inspirate din motivele tradiționale românești. Nicio zonă geografică nu a fost uitată: am propus peste 50 de imprimeuri pentru fuste și bluze. Deși am prezentat doar modelele virtuale ale produselor, colecția s-a bucurat de un succes răsunător. Mulțumim pentru încrederea acordată!

bluze-traditionale-romanesti-1

Încheiem anul cu o selecție de imprimeuri specifice sărbătorilor de iarnă. De la oameni de zăpadă, Moș Crăciun și renii săi, fulgi de nea, sclipiri aurii și până la plante de Crăciun și globuri colorate, am inclus toate elementele acestei perioade. Ne-am gândit că o bluză sau o fustă cu aceste imprimeuri se potrivesc perfect la petrecerile de Crăciun de la birou sau de ce nu chiar la prânzul de Crăciun. Comenzile deja au început să vină și încă mai puteți comanda până pe 17 decembrie.

imprimeuri-digitale-de-craciun

Noi am propus și alte imprimeuri digitale pe care le-am organizat în categoria Imprimeuri. Trebuie să știi că, în afară de unele produse imprimate digital pe care le creăm cu stoc, celelalte produse se realizează exclusiv la comandă. Pentru produsele la comandă, îți recomandăm să citești Condițiile.

imprimeuri digitale (2)

Mulțumim că anul acesta, alături de voi, am reușit să dezvoltăm această latură modernă daMes!

 

pareri