În luna martie se împlinește un an de când lucrăm în fabrica noastră cu tehnologie digitală și realizăm modele imprimate digital pentru clientele noastre. A fost un an plin în care am făcut ce știm noi mai bine: haine damă fabricate în România. Nu am făcut asta oricum, ci am reușit să imprimăm (la propriu) ceva diferit în vestimentația doamnelor și domnișoarelor din România.

Haine damă fabricate în România cu imprimeuri digitale

Am făcut un obicei din a celebra fiecare eveniment printr-o colecție de imprimeuri digitale. Sărbătorile românești au avut un loc aparte, dar și cele internaționale ne-au inspirat. Ultima colecție la care am lucrat este cea de Mărțișor, din care încă mai poți comanda dacă vrei să oferi un cadou special prietenei sau mamei tale de 8 Martie.

haine damă fabricate în România

Tot în această colecție intră și câteva rochii cu motive tradiționale românești pe care le-am reinterpretat adăugând motive florale. Sunt o alegere foarte bună pentru primăvară și pot fi comandate până în luna aprilie. Trecând în listă celelalte colecții, clientele noastre s-au bucurat de imprimeuri digitale de Ziua Îndrăgostiților, imprimeuri 100% românești, o reinterpretare a iei, imprimeuri de Crăciun și de Halloween.

haine damă fabricate în România

Colecția de primăvară de imprimeuri digitale

Așa cum am anunțat pe Facebook acum câteva zile, îți pregătim o colecție nouă de haine de primăvară imprimate digital. Haideți să aruncăm împreună o privire în laboratorul nostru de produse. Împreună ducem industria de haine damă fabricate în România la un alt nivel.

Rochii cu mâneci clopot

Rochiile cu mâneci clopot au o croială largă și se potrivesc pe orice tip de siluetă. Pentru acest tip de rochii am ales imprimeuri în culori puternice, cu diverse motive tradiționale sau imprimeuri abstracte.

haine damă fabricate în România

Rochii cu mâneci episcop

Mânecile episcop sunt foarte feminine, cu volum, dar comode. Pentru aceste rochii am ales imprimeuri florale și în culori prețioase (auriu și verde smarald).

haine damă fabricate în România

Rochii cu mâneci trei sferturi

haine damă fabricate în România

Bluze imprimate digital

haine damă fabricate în România

Sacouri, jachete și cape

De ce să ai un sacou uni când poți purta un sacou cu imprimeu geometric sau abstract, în culori tari? Capele colorate sunt preferatele noastre. Pot fi combinate cu rochii sau într-un compleu pentru ținuta office.

haine damă fabricate în România

Urmărește pagina noastră de Facebook și află prima când poți comanda imprimeul tău preferat. Toate produsele vor fi disponibile la comandă și se vor croi după dimensiunile tale. Îți reamintim că putem realiza orice articol vestimentar dorești cu un imprimeu trimis de tine. Detalii aici.

pareri