Încă din anii ‘60, de când a fost lansată, păpușa Barbie se bucură de o popularitate la fel de mare de la o generație la alta. Indiferent de ce vârstă ai avea, o păpușă Barbie într-o vitrină îți va atrage atența pentru câteva momente. Și asta pentru că Barbie nu are vârstă. Și știi de ce? Pentru că poartă haine roz. Vârsta, statutul social sau mediul nu trebuie să te împiedice niciodată să porți roz!

haine roz papusa barbie

Păpușa Barbie este mai mult decât o simplă jucărie pe care părinții o cumpără fetițelor. Încă de la lansare, imaginea păpușii Barbie a creat multe controverse legate de idealul feminin pe care aceasta îl reprezintă: o adolescentă blondă, cu ochi albaștri, voluptoasă și cu silueta trasă prin inel. Creatoarea acestei păpuși, Ruth Handler, și-a bazat invenția pe o filosofie inspirată din jocul preferat al copiilor: imitarea vieții adulților.

“Prin această păpușă fetițele pot deveni tot ceea ce își doresc. Barbie reprezintă faptul că o femeie mereu va avea posibilitatea de a alege.”

haine roz rochii roz

Deci, păpușa Barbie nu este despre idealul fizic feminin, ci despre personalitatea puternică a femeilor. În jocul fetițelor, păpușa poate deveni orice și oricine. Fetele își transpun dorințele și idealurile în păpușa Barbie, lucru ce le va motiva mai târziu să și le realizeze.

haine roz tinute casual

Fii păpușa Barbie în jungla urbană! Ești frumoasă, puternică și independentă. Și cum poți să-ți subliniezi cel mai bine aceste calități? Purtând roz. Există multe motive pentru care să porți roz. În primul rând, rozul este culoarea dragostei, fiind cea mai romantică și afectivă culoare. Mai mult decât atât, foarte important, dacă porți des această culoare, relațiile cu ceilalți se vor îmbunătăți considerabil. În plus, rozul îți  întărește energia personală, îți sporește motivația și îți aduce convingerea că orice este posibil. Și asta nu e tot. Această culoare aduce încredere în sine, toleranță, iertare și prețuire de sine.

haine roz sacouri roz

DaMes încurajează orice femeie să poarte haine roz, indiferent de vârstă. Fie că vorbim despre un cadru office sau despre o ținută casual, nu ezita să alegi un articol de îmbrăcăminte de culoarea dragostei. Găsești tot ce îți dorești, în nuanțe diferite de roz, pale sau puternice.

haine roz tinuta office

Pentru ținuta office de astăzi îți recomandăm unul dintre cele trei compleurile formate din fustă creion și sacou cu mâneci crețe sau o rochie office roz. Sau pur și simplu optează pentru o bluză roz. Este de ajuns pentru a avea energie întreaga zi. Pentru timpul liber, alege o rochie casual. Trebuie să participi la un eveniment important? Tot rozul este răspunsul. Sau poți să-ți intregești ținuta cu un sacou sau un blazer roz.

haine roz bluze roz

Să recapitulăm. Trebuie să porți roz! Și pe daMes găsești rochii roz, fuste roz, bluze roz, sacouri roz și blazere roz. Prea multe haine roz? Niciodată!

pareri