Începând cu luna martie, daMes îți propune să-ți revoluționezi stilul optând pentru imprimeuri digitale personalizate. Datoriă unei noi tehnologii achiziționate de fabrica noastră de la Iași, acum putem face la comandă o noua linie vestimentară de imprimeuri digitale inspirate de peisaje și fotografii. Toate articolele sunt concepute, croite, cusute și imprimate digital în fabrica noastră de la Iași.

Realizate printr-un proces de imprimare a fotografiilor pe diferite tipuri de țesături, hainele cu imprimeuri digitale îți permit să conferi unicitate stilului tău.

imprimeuri digitale fuste

Pentru un stil romantic, alege imprimeurile cu flori, fructe sau alte imprimeuri inspirate din natură. Dacă dorești un look mai îndrăzneț, optează pentru imprimeurile cu animale sau cele abstracte. De la imprimeuri clasice la imprimeuri moderne și extravagante, alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine stilului tău vestimentar.

Fuste cu imprimeuri jucăușe

Designul fustelor în cloș a fost ales de echipa de creație DaMes ca fiind cel mai potrivit în orice împrejurare. Fustele cloș sunt versatile, se potrivesc cu orice tip de siluetă, îți oferă lejeritate și sunt potrivite atât la birou, cât și pentru timpul liber. Descoperă aici toate imprimeurile pe care le-am pregătit pentru tine și alege-ți lungimea dorită. Care este preferatul tău?

imprimeuri fusta clos

Rochii pentru orice ocazie

Pentru designul rochiilor am ales câteva modele deosebite pentru tine. Pentru ținuta office îți recomandăm rochiile evazate. Lejere și cu o lungime potrivită pentru birou, rochiile evazate îți conferă confort pe parcursul întregii zile. Designul clasic este completat de imprimeuri tridimensionale care îți scot ținuta din banalitate.

imprimeuri rochii evazate

Nici evenimentele importante la care trebuie să participi nu au fost uitate. Rochiile drepte îți conturează silueta. Fie că este vorba despre un eveniment de familie sau unul de business, imprimeurile digitale vor atrage toate privirile.

imprimeuri rochii drepte

Unde ai purta rochiile drepte cu guler rotund?

imprimeuri rochie cu guler

Rochia cămașă este alegerea perfectă pentru timpul liber. Purtate cu pantaloni, dresuri, ciorapi sau fără, rochiile au un design modern, asimetric, și poți alege dintr-o multitudine de imprimeuri colorate.

imprimeuri rochie camasa

Compleuri office

Compleurile compuse din fustă cu talie înaltă și capă cu mâneci trei sferturi sunt exact ce ai nevoie pentru zilele de primăvară de la birou. Completează ținuta cu o cămașă cu mânecă scurtă și ești gata să fii wow.

imprimeuri compleuri

Salopete

Poți fi elegantă și fără a purta o fustă. Alege o salopetă. Imprimeurile colorate te vor fascina de la prima vedere.

imprimeuri salopeta cu maneca clopot

 

Imaginile din această categorie sunt cu titlu de prezentare. Culorile imprimeulu pot varia față de culorile din imagini. Specialiștii din Departamentul de imprimare țesături vor introduce lumini și umbre care vor da impresia unui imprimeu tridimensional, cât mai realist.

Pentru că ne dorim satisfacție garantată din partea clienților noștri, fiecare articol este atent croit și se acordă o importanță deosebită imprimeului. Procesul de creație al unui produs imprimat digital poate dura până la două săptămâni.

Te-am convins? Alege un imprimeu diferit pentru fiecare ținută. Pentru a ieși în evidență. Pentru a-ți exprima personalitatea. Pentru a-ți colora ținuta. Pentru a fi unică.

pareri