Deși vara incepe peste 3 săptămâni, vremea de afară ne invită să purtăm ținute cat mai lejere. Din acest motiv reducerile de la daMes sunt ca soarele, bucurii mici și zâmbete în ploaie. Pentru că ne place să vă bucurăm cu orice chip, de data aceasta am pregatit o promoție specială la bluze si top-uri de vara. Prețurile sunt cu 10-30 % reduse , în perioada 5-10 mai.

daMes vă oferă posibilitatea să alegeți bluzita sau topul potrivit pentru fiecare ocazie din viața voastră. Alege din produsele selectate cu 10-30% reducere.

În topul hainelor colorate avem topul vesel care practic este o chemare pentru vară! Decolteu rotund cu pliuri la baza gâtului îl face lejer şi elegant.

Top-cu-imprimeu-floral

Pentru un eveniment special , în aer liber, topul peplum, fără mâneci, cu dantela este elegant şi perfect pentru un eveniment special in aer liber. El poate fi asortat cu  fusta cloş, midi, deasupra genunchiului care îţi va da un aer poem, de vară.

Top-peplum-cu-dantela-marsala

Dacă vrei să obții un efect glamour atunci alege o țesătură pe măsură. Topul cu volane în talie îți accentuează mijlocul și emană feminitate.

PRO_0422

Și nu uitați: dacă ați ratat mărimea voastră, nu vă îngrijorați! Doar lăsați un mesaj în formularul de comandă și produsul va fi modificat!

Dames, producător local de haine, este printre puţinii, dacă nu chiar singurul magazin online care oferă clientelor sale posibilitatea de a-şi personaliza produsele.   Astfel, dacă măsurile tale nu se potrivesc cu cele standard din ghidul de mărimi, Dames îţi croieşte produsul după preferinţele tale, în mai puţin de 24 de ore de la primirea comenzii. Pentru mai multe detalii referitoare la posibilitatea de a-ţi modifica gratuit produsele, facilitate oferită de Dames, citeşte acest articol.

pareri