Pentru că soarele se lasă așteptat, buna dispoziție pe care ne-o oferă trebuie înlocuită cumva. După cum bine știm, hainele sunt printre primii factori care ne influențează starea de spirit dintr-o zi. Iar pentru a duce veselia și la birou, alege o piesă vestimentară în ton cu anotimpul, dar ușor lejeră și evident, la modă.

Azi recomandăm jachetele. Iar pentru a accentua efectul bunei dispoziții dat de culoare, alege jacheta galbenă Jacquard.

jachetagalbenafemeijachetagalbenafemei1

 Cu un look retro și o atitudine pozitivă, sigur nu vei trece neobservată! Galbenul este o culoare îndrăzneață, veselă și îți sporește încrederea în tine. Bineînțeles, dacă este asortată corect!

Una dintre cele mai la modă combinații este galben-albastru. Putem alege însă și mov, alb, roșu sau negru.

Pentru un look chic, propunem o fustă indigo și o pereche de stiletto. Accesorizează ținuta cu o geantă supradimensională, de culoare închisă.

poza final

Iar dacă totuşi nu este cea mai bună zi a ta şi nu vrei să fii în centrul atenţiei, alege o jachetă de culoare închisă.  Asta nu înseamnă că alegerea ta nu va fi apreciată de către colegi. Jacheta neagră şi scurtă, cu imprimeu floral are un aer romantic iar fermoarul pe o parte îi oferă o nuanţă sport, lejeră. Astfel o face foarte uşor de asortat, atât cu pantaloni cât şi cu fuste. Noul trend de pantaloni business doll e combinaţia perfectă!

jachetamodel2

 

Pentru fiecare zi, indiferent de starea de spirit pe care o ai, propunem jacheta lungă, tot cu imprimeu Jacquard. Poți alege dintre mai multe culori, pe cea care îți vine mai bine. Potrivită pentru o plimbare în parc sau o seară în oraș, jacheta cu imprimeu elegant vine bine la o pereche de pantaloni pană, botine și geantă asortată.

jachetamodel3

Azi cum te simți? Îndrăznești să îți colorezi ziua ? Ce jachetă alegi?

Nu uita, Dames, producător local de haine, este printre puţinii, dacă nu chiar singurul magazin online care oferă clientelor sale posibilitatea de a-şi personaliza produsele. Astfel, dacă măsurile tale nu se potrivesc cu cele standard din ghidul de mărimi, Dames îţi croieşte produsul după preferinţele tale, în mai puţin de 24 de ore de la primirea comenzii. Pentru mai multe detalii referitoare la posibilitatea de a-ţi modifica gratuit produsele, facilitate oferită de Dames, citeşte acest articol.

sursa foto: pinterest.com

pareri