Atenţia la detalii este importantă în orice context. Detaliile compun existenţa şi completează substanţa lucrurilor. Într-o societate de consum, detaliile fac diferenţa!

De multe ori vorbim despre ţinute impecabile, dăm sfaturi despre ce ţinute să purtăm la birou, la plimbare, sau la plajă. Dar, de multe ori uităm faptul că oricât de bine este aleasă ţinuta, ea trebuie să se integreze în peisaj, iar detaliile să o facă potrivită pentru acel moment. Nu vom vorbi însă din perspectiva producătorului, căci plecăm de la premisa că cele mai multe haine sunt croite cu stil şi au detaliile potrivite pentru scopul în care este purtat produsul. De multe ori premisa este însă infirmată şi produsul este greşit din start. Astfel, sfatul nostru este să fiţi atente/ atenţi la toate detaliile de pe haine atunci când vă hotărâţi să cumpăraţi un produs. Şi să vă întrebaţi dacă este alegerea potrivită pentru ocazia în care vreţi să-l purtaţi.

Vorbim despre detalii cum ar fi croiala, forma şi culoarea nasturilor, şlitul din lateral sau din spate, stilul buzunarelor, cusăturile manuale de pe margini, elementele decorative de la guler sau manşete, forma gulerului ş.a.m.d.

Rochie-alba-cu-imprimeu-floralRochie-alba-cu-imprimeu-floral1

Rochie-asimetrica-cu-bulineRochie-asimetrica-cu-buline1

Orice haină trebuie să fie armonioasă. Dacă fundiţa roz din mătase de la spatele sacoului este elementul care ne atrage privirea, trebuie să ţinem cont de faptul că nu are ce căuta în combinaţie cu bumbacul din care este croit şi nici cu bulinele multicolore de pe mâneci. Ei bine, exagerez , dar cred că aţi înţeles ideea. Urmărim armonia din orice produs şi mai ales, urmărim să fie plăcut ochiului când îl probăm. Degeaba rochia din vitrină este perfectă din punct de vedere vizual dacă croiala este una greşită. Când o probăm constatăm că şliţul ce ar trebui să fie la spate este de fapt mai mult într-o parte iar fermoarul face cute când este închis. Reversul medaliei este în momentul în care probăm un produs care nu ne atrage foarte mult (dar pentru că prietena cea mai bună insistă să-l probăm, îî facem pe plac ) şi rămânem muţi de uimire cât de bine ne vine, cât de perfecte sunt cusăturile şi cum combinaţiile calde de culori ne evidenţiază trăsăturile.

În final este vorba despre un lucru bine făcut, despre faptul că producătorul îşi respectă clienţii şi transformă pasiunea într-o creaţie lucrată parcă pentru el. Iar, pentru o ţinută completă, nu uitaţi detaliile pe care le aduceţi voi : un zâmbet impecabil, un păr curat şi frumos aranjat, o manichiură frumoasă şi accesoriile cele mai potrivite!

daMes  vă invită să testaţi orice din noua colecţie cu siguranţa că vă veţi îndrăgosti de noua achiziţie! Atenţia la detalii şi mai ales faptul că produsul se modifică după mărimea dorită, face diferenţa cu orice magazin de haine, online! Da, modificarea este gratuită!

pareri